Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări Constanța Se reabilitează carosabilul pe strada Corneliu Coposu din cartierul Palazu Mare! Sunt anunțate restricții de trafic

ro

12 Jul, 2023 08:30 925 Marime text
foto: Primăria Constanța Atenție, șoferi! Se reabilitează carosabilul pe strada Corneliu Coposu din cartierul Palazu Mare

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Corneliu Coposu, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Prelungirea Recoltei, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00. Ca rute alternative se va putea circula pe străzile Liviu Rebreanu și George Topârceanu.

Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierul Palazu Mare vor intra în reabilitare.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări., a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

 Atenție, șoferi!Circulația în Palazu Mare este suspendată total! Iată care sunt străzile restricționate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii