Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua și strada asfaltată în cartierul Palazu Mare din Constanța! Unde se mai lucrează astăzi? (GALERIE FOTO)

ro

20 Jul, 2023 13:46 937 Marime text
Strada Henri Coandă, decopertată. Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Astăzi, pe 20 iulie, până la ora 16:00, se asfaltează strada Henri Coandă – tronsonul cuprins între strada Barbu Catargi și bulevardul Tomis – din cartierul Palazu Mare din Constanța.
 
Conform unui comunicat de presă transmis din partea Primăriei Municipiului Constanța, astăzi, pe 20 iulie, se intervine pe strada Henri Coandă penstru asfaltare.
 
Echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje de asfaltare pe strada Henri Coanda, tronsonul cuprins între strada Barbu Catargi și bulevardul Tomis. După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt de tip BA16.
 
Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.
 
În paralel, se acționează cu utilaje pentru frezarea vechiului strat de uzură pe strada Tineretului, tronsonul cuprins între strada Rovine și strada Santinelei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Liviu Rebreanu, Ionel Teodoreanu, Prelungirea Recoltei și Iuliu Maniu și Rovine.
 
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări, a mai punctat sursa citată.

Citește și:

Șantier în ConstanțaAsfaltările din Palazu Mare continuă și astăzi! Ce străzi se mai reabilitează? (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii