Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:37 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preotul paroh al Bisericii „Bunavestire“ din Năvodari vrea să supraetajeze blocul pe care îl ridică (document)

ro

11 Jan, 2018 00:00 3635 Marime text
Andrei Salomia, preotul paroh al Bisericii „Bunavestire“ din Năvodari, care a demarat ridicarea unui imobil de patru etaje, a decis să adauge blocului un nivel.
 
În acest sens, Andrei şi Valentina Salomia, Mircea Dumitru şi Carmen Maria Savu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic al proiectului „Modificare proiect în curs de execuţie, aprobat cu AC 61 din 2017 «Construire imobil P+4 etaje, locuinţe colective la etaje şi parter, agenţie de turism la parter» prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Pe terenul situat în Năvodari, sola 29, parcela A158/5, trup 6 (D), lot 1/3/1/1, există în curs de execuţie un imobil P+4 etaje, locuinţe colective şi agenţie de turism la parter. Investitorii doresc să supraetajeze imobilul cu un nivel, în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată conform legii, de la P+4 etaje la P+5 etaje, dar şi să efectueze modificări la faţade şi la interior.
 
Terenul studiat este în proprietatea lui Mircea Dumitru Savu şi a Mariei Carmen Savu. Imobilul existent are o suprafaţă construită de 272 mp şi va cuprinde: la parter - o agenţie de turism, trei apartamente cu două camere şi o garsoniera; iar la etajele 1-4 - câte patru apartamente de două camere şi garsonieră, scară şi lift. După supraetajare, etajul 5 va cuprinde patru apartamente de două camere şi o garsonieră. Acoperişul va fi de tip terasă.
 
Construcţia are structură de beton armat (stâlpi şi grinzi), iar zidăria este din cărămidă BCA. Supraetajarea va avea acelaşi sistem constructiv. Clădirea va fi îmbrăcată pe exterior cu un strat de 5 cm de polistiren expandat, peste care se aplică tencuială decorativă, vopsea decorativă de exterior sau placaje de granit, piatră sau cărămidă. Accesul carosabil se va face din aleea D30. Construcţia supraetajată existentă are 24 de unităţi locative. Prin supraetajare vor rezulta 29 de unităţi locative. Investitorul a amenajat nouă locuri de parcare în limita terenului studiat (lot 1/3/1/1) şi zece locuri de parcare pe terenul concesionat (lot 1/2/1/1/2/2/), reprezentând un total de 19 locuri de parcare asigurate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul depus de investitori la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Fratele preotului paroh de la Biserica „Bunavestire” din Năvodari investeşte în imobiliare

De la cele sfinte, la imobiliare şi turism Preotul paroh al Bisericii „Bunavestire” din Năvodari ridică un bloc de patru etaje

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii