Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:42 23 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Fratele preotului paroh de la Biserica „Bunavestire” din Năvodari investeşte în imobiliare

ro

09 Nov, 2016 00:00 1832 Marime text
Gabriel şi Aurelia Salomia au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire spaţiu turistic de cazare P+2 şi spaţiu comercial parter“, în vederea evaluării impactului asupra mediului. Viitoarea investiţie va fi realizată în Năvodari, zona Mamaia Nord. Precizăm că Gabriel Salomia este fratele lui Andrei Salomia, preot paroh la Biserica „Bunavestire” din Năvodari.
 
Terenul are o formă de patrulater regulat şi o suprafaţă de 1.762 mp. Pentru realizarea proiectului, beneficiarul deţine Certificatul de urbanism nr. 852/26.08.2016. Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, viitorul bloc va avea la parter şase unităţi de cazare, fiecare cu grupuri sanitare, un birou de recepţie, un spaţiu tehnic şi un grup sanitar. La etajele 1-2 vor fi situate câte şase unităţi de cazare, fiecare cu câte un grup sanitar, un apartament de două camere. Structura de rezistenţă a blocului va fi alcătuită din ziduri portante din cărămidă şi BCA cu stâlpi din beton armat cu planşee din beton armat pe fundaţii din beton. Închiderile vor fi realizate din zidărie de cărămidă, iar învelitoarea va fi de tip terasă circulabilă. Spaţiul comercial, cu funcţionare sezonieră, se va realiza ca o structură cu pereţi din lemn, cu fundaţie de beton, fără planşee, cu acoperiş din şarpantă din lemn şi învelitoare de tablă. Potrivit memoriului, terenul rămas liber va fi reecologizat şi plantat cu gazon şi plante decorative pe o suprafaţă de 493,30 mp.
 
Reamintim că şi fratele investitorului, Andrei Salomia, a făcut, la rândul său, demersuri către APM Constanţa în vederea emiterii acordului de mediu pentru o clădire de patru etaje. Astfel, Andrei Salomia şi Valentina Savu SalomiaMircea-Dumitru Savu şi Carmen-Maria Savu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+4 - locuinţe colective cu agenţie de turism la parter“, care va fi dezvoltat în Năvodari, sola 29, parcela A158/5, trup 6 (D), lot 1/3/1/1.
 
Andrei Salomia este preot paroh la Biserica „Bunavestire” din Năvodari. Terenul studiat este în proprietatea lui Mircea-Dumitru Savu şi a lui Carmen-Maria Savu, în conformitate cu actele anexate. Pe teren se propune imobilul P+4E - locuinţe colective cu agenţie de turism la parter. Imobilul propus va avea o suprafaţă construită de 272 mp, regim de înălţime P+4 şi următoarele compartimentări: parterul va cuprinde o agenţie de turism, trei apartamente de două camere şi o garsonieră, iar etajele 1-4 vor cuprinde patru apartamente de două camere, o garsonieră, scară şi lift. Acoperişul va fi de tip terasă.

Citeşte şi

De la cele sfinte, la imobiliare şi turism Preotul paroh al Bisericii „Bunavestire” din Năvodari ridică un bloc de patru etaje

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii