Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:17 30 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul de La Fattoria Ristorante ridică o vilă turistică în Mamaia, în zona Tic-Tac

ro

07 Nov, 2015 00:00 3853 Marime text
Societatea Deco Horeca şi Economu Tudorel intenţionează să ridice un imobil D+P+2+3 Etaje, care va fi amplasat în staţiunea Mamaia, în zona Tic-Tac.
 
În acest sens, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus proiectul „Construire Imobil D+P+2-3E cu funcţiunea de vilă turistică“, în vederea obţinerii acordului de mediu. „Beneficiarul îşi propune construirea unui imobil, cu regim de înălţime D+P+2-3 E, cu funcţiunea de vilă turistică, în staţiunea Mamaia, zona Tic-Tac, în vederea valorificării potenţialului turistic al zonei. În prezent, pe teren se află o piscină, care urmează a fi desfiinţată“, se precizează în memoriul depus la APM Constanţa. Terenul propus pentru realizarea proiectului are o suprafaţă de 409 mp şi este proprietatea lui Economu Tudorel şi a SC Deco Horeca SRL, conform actului de alipire autentificat sub nr.52/15.07.2011, Încheiere de Rectificare nr. 203 / 20.07.2011. Vecinătăţile terenului sunt: la sud - teren proprietate privată, la vest - teren CL Constanţa, alee acces, la nord - imobil P+6+7 et retras, iar la est - lacul Siutghiol.

Despre DECO HORECA SRL

Înregistrată la Registrul Comerţului în anul 2003, societatea Deco Horeca SRL are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Tudor Vianu. Capitalul social compus din 20 de părţi sociale este deţinut de Economu Mariana, cu 4 părţi sociale (20% din capitalul social) şi de Economu Tudorel, cu 16 părţi sociale (80% din capitalul social). Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“.
 
Tudorel Economu mai este asociat în următoarele societăţi: Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Mall Expert Srl, Economu Expert Srl, La Fattoria Ristorante SRL, Vitraliu SRL.

Imobil de şase etaje în zona Hotelului Astoria

Tudorel Economu, în calitate de asociat în SC La Fattoria Ristorante SRL, investeşte şi într-un imobil P+5-6E - alimentaţie publică şi cazare, amplasat în staţiunea Mamaia, în zona Hotelului Astoria. Suprafaţa terenului destinat acestui imobil este de 493 mp şi este proprietatea SC La Fattoria Ristorante SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 708 din 16.04.2013. Pentru acest imobil, pe data de 22 iulie 2014, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 2176, al cărui beneficiar este SC La Fattoria Ristorante SRL. Înfiinţată în anul 2005, societatea menţionată are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Tudor Vianu. Capitalul social compus din 40 de părţi sociale este deţinut de Mariana Economu, cu opt părţi sociale (20% din capitalul social) şi de Tudorel Economu, cu 32 de părţi sociale (80% din capitalul social).

Citeşte şi:

Cum va arăta imobilul de şase etaje ridicat de La Fattoria Ristorante SRL în Mamaia
 
Proiectele imobiliare ale anului 2014: Un nou bloc de şase etaje va răsări în Mamaia

Ti-a placut articolul?

Comentarii