Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promedas Mamaia SRL, controlată de fostul ministru al Mediului Nicolae Nemirschi, liber de la municipalitate pentru o investiţie imobiliară

ro

25 Sep, 2018 00:00 3656 Marime text
Camelia şi Nicolae Nemirschi, asociaţi în Promedas Mamaia SRL, investesc într-un bloc de opt etaje. Precizăm că Nicolae Nemirschi este fost viceprimar al municipiului Constanţa şi fost ministru al Mediului.
 
În acest sens, SC Deco Horeca SRL, pentru societatea Promedas Mamaia SRL, a solicitat şi a obţinut, pe data de 20 septembrie, de la Primăria Constanţa, un act important de urbanism. Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 3617, pentru „Construire imobil D+P+7-8 etaj retras cu terasă circulabilă - cazare, alimentaţie publică şi servicii, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în staţiunea Mamaia.
 
Reamintim că, în şedinţa din 30.07.2018, Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului a Primăriei Constanţa a analizat şi solicitarea emiterii certificatului de urbanism în vederea construirii unui imobil D+P+7E-8E+terasă circulabilă - zona hotel Piccadilly. Beneficiarii certificatului de urbanism sunt societăţile Deco Horeca SRL şi Promedas Mamaia SRL.
 
Amplasamentul studiat se află în staţiunea Mamaia, zona lac Siutghiol - vila Promesse şi este compus din următoarele terenuri-loturi ce urmează a se alipi ulterior, respectiv: IE 295072 - teren cu suprafaţa de 729 mp, proprietate a Deco Horeca SRL; IE 219810 - teren cu suprafaţa de 248 mp, proprietate a SC Promedas Mamaia SRL, IE 233217 - teren cu suprafaţa de 203 mp, proprietate a SC Promedas Mamaia SRL, IE 235131 - teren cu suprafaţa de 352 mp, proprietate a SC Promedas Mamaia SRL, IE 224381 - teren cu suprafaţa de 97 mp, proprietate a SC Promedas Mamaia SRL, IE 2227061 - teren cu suprafaţa de 210 mp, proprietate a lui Nicolae şi a Cameliei Nemirschi, IE 230539 - teren cu suprafaţa de 37 mp, proprietate a SC Promedas Mamaia SRL, IE 230489 - teren cu suprafaţa de 12 mp, proprietate a SC Promedas Mamaia SRL.
 
Suprafaţa totală a amplasamentului vizat, rezultat în urma alipirii loturilor existente, este de 1.888 mp, având următoarele vecinătăţi: la nord - teren proprietate privată a SC Sunrise Litoral SRL, la sud - teren proprietate privată a Deco Horeca SRL; la est - bulevardul Mamaia, la vest - teren proprietate a SC Agrementul SA şi a Sunrise Litoral SRL, alee carosabilă. Investitorii intenţionează să construiască un imobil D+P+7 etaje-8 etaj retras cu terasă circulabilă, cu destinaţia de cazare, alimentaţie publică şi servicii. La nivelul solului se vor amenaja: parcare auto, spaţii verzi şi alei de circulaţie auto şi pietonală.
 

Date despre Promedas Mamaia SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, Promedas Mamaia SRL a fost înmatriculată în anul 1991 şi are sediul social în Mamaia. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Nemirschi Camelia şi Nemirschi Nicolae, fiecare cu 50% din capitalul social. Nemirschi Camelia este administratorul societăţii, care se ocupă de servicii de cazare.
 

Deco Horeca SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2003, Deco Horeca SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Economu Mariana, cu 20% din capitalul social, şi Economu Tudorel, cu 80% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Deco Horeca SRL are un punct de lucru în Mamaia, baza de reparaţii Tic-Tac, zona restaurant Tic-Tac-hotel Piccadilly şi zona restaurant Tic-Tac (zona B a staţiunii Mamaia), vizavi de hotel Condor, în perimetrul delimitat de b-dul Mamaia şi lacul Siutghiol.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 122.367 de lei şi o pierdere de 640.455 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu un salariat a avut o cifră de afaceri de 3.009.047 de lei şi un profit de 1.076.910 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de 2.115.042 de lei şi o pierdere de 144.868 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Imobil de opt etaje în zona hotelului Piccadilly. Deco Horeca şi Promedas Mamaia aşteaptă răspuns. Legături cu fostul viceprimar Nemirschi (document)

Undă verde pentru Principal SN şi Promedas Mamaia. Legături cu fostul viceprimar Nicolae Nemirschi
 
Afacerile apropiaţilor lui Mazăre continuă Principal SN şi Promedas - firma lui Nicolae Nemirschi, planuri pentru un teren în Mamaia

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii