Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de opt etaje în staţiunea Mamaia. Cine este investitorul

ro

23 Apr, 2019 00:00 2737 Marime text

Deco Horeca SRL, controlată de Mariana Economu şi Tudorel Economu, continuă demersurile necesare ridicării unui imobil de opt etaje în staţiunea Mamaia.
 
În acest sens, Deco Horeca SRL a obţinut, pe data de 22 aprilie, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism nr. 1350, care constă în „Construire imobil D+P+7-8e retras cu terasă circulabilă cu destinaţia de apart-hotel. împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia este realizată în staţiunea Mamaia, baza reparaţii Tic-Tac.
 
Reamintim că, pe data de 19 decembrie 2018, Primăria Constanţa a emis, pentru societatea Deco Horeca SRL, autorizaţia de construire nr. 1847, care constă în „Construire imobil P+4-5e alimentaţie publică şi cazare“. Imobilul va fi realizat pe bulevardul Mamaia nr. 361C.
 
De asemenea, Deco Horeca SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 20 septembrie 2018, de la Primăria Constanţa, pentru societatea Promedas Mamaia SRL, un act important de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 3617, pentru „Construire imobil D+P+7-8 etaj retras cu terasă circulabilă - cazare, alimentaţie publică şi servicii, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în staţiunea Mamaia.
 

Deco Horeca SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2003, Deco Horeca SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Mariana Economu, cu 20% din capitalul social, şi Tudorel Economu, cu 80% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Deco Horeca SRL are un punct de lucru în Mamaia, baza de reparaţii Tic-Tac, zona restaurant Tic-Tac-hotel Piccadilly şi zona restaurant Tic-Tac (zona B a staţiunii Mamaia), vizavi de hotel Condor, în perimetrul delimitat de b-dul Mamaia şi lacul Siutghiol.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de 122.367 de lei şi o pierdere de 640.455 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu un salariat a avut o cifră de afaceri de 3.009.047 de lei şi un profit de 1.076.910 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de 2.115.042 de lei şi o pierdere de 144.868 de lei.
 
Citește și:
 
Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Deco Horeca SRL. Firma va ridica un bloc de cinci etaje
 
Promedas Mamaia SRL, controlată de fostul ministru al Mediului Nicolae Nemirschi, liber de la municipalitate pentru o investiţie imobiliară

Imobil de opt etaje în zona hotelului Piccadilly. Deco Horeca şi Promedas Mamaia aşteaptă răspuns. Legături cu fostul viceprimar Nemirschi (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii