Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:26 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Costică Zelca face o staţie de betoane

ro

28 Apr, 2017 00:00 7198 Marime text
Omul de afaceri Costică Zelca continuă investiţiile. Recent, a anunţat că intenţionează să construiască o staţie pentru preparare betoane, care va fi amplasată în oraşul Ovidiu.
 
În acest sens, Stop Invest Construcţii SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire staţie preparare betoane şi împrejmuiri“, în vederea emiterii acordului de mediu. Staţia de betoane va fi amplasată în oraşul Ovidiu, strada Gării nr. 2A, lot 2.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00, sau la sediul sediului societăţii, hotel Oxford, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului pot fi transmise zilnic la sediul APM Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00.
 
„Este o nouă investiţie pe care o vom realiza în zona industrială a oraşului Ovidiu. În mare parte, betonul va fi folosit pentru imobilele ridicate de mine“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Costică Zelca.

Stop Invest Construcţii SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înmatriculată în anul 2011 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 202A, hotel Oxford, camera 4. Capitalul social subscris al societăţii, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Costică Zelca, născut pe 20.12.1963, în Slobozia, Ialomiţa. Stop Invest Construcţii SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Costică Zelca mai este asociat în Romfish Marina SRL, Stop SRL, SC Petrol Primo Company SRL (radiată), SC Atalanta Bunker SRL (radiată).
 
Stop SRL este societatea care a construit celebrul complex Mamaia Summerland, unde Consiliul Judeţean Constanţa a cumpărat apartamente ca să-i cazeze pe medicii specialişti aduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Costică Zelca a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de alţi 18 inculpaţi (persoane fizice şi juridice), în legătură cu un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei în dauna Consiliului Judeţean Constanţa şi de peste un milion de lei în dauna statului român. Zelca este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată.

Citeşte şi: 

Constănţenii se pot opune! Dezbatere publică pentru un complex rezidenţial ridicat de Stop SRL în Mamaia Nord

Extinderea firmei lui Costică Zelca, blocată de Primăria Constanţa!

Un nou ansamblu rezidenţial Stop SRL, controlată de Zelca, vrea să ridice 18 blocuri în Mamaia

Autorizaţie de construire pentru Stop SRL - Un bloc din nordul staţiunii Mamaia creşte pe verticală

Cu girul Primăriei Constanţa - Imobilul de un etaj al Stop SRL ridicat în Mamaia creşte pe verticală.

File din al treilea dosar al lui Nicuşor Constantinescu Motivul pentru care a fost trimis în judecată Costică Zelcă alături de şeful CJC

Costică Zelcă a fost condamnat la cinci ani de închisoare. SC Stop SRL, obligată să mediatizeze sentinţa la TV Neptun

Omul de afaceri Costică Zelca, nemulţumit de pedeapsă. A fost condamnat alături de Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

Ti-a placut articolul?

Comentarii