Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:56 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu girul Primăriei Constanţa Imobilul de un etaj al Stop SRL ridicat în Mamaia creşte pe verticală. Va avea şapte etaje!

ro

28 Mar, 2016 00:00 3435 Marime text


După ce a construit celebrul complex Mamaia Summerland, unde Consiliul Judeţean Constanţa a cumpărat apartamente ca să-i cazeze pe medicii specialişti aduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, firma Stop SRL, a lui Costică Zelca, mai face o investiţie imobiliară în zona de nord a staţiunii Mamaia. Pe aleea Argos numărul 3, Stop SRL construieşte un imobil cu parter şi etaj, cu funcţiunea de apartamente de vacanţă. Doar că planurile iniţiale s-au schimbat, şi, de la un parter cu etaj, imobilul va ajunge să aibă şapte etaje.
 
Pe data de 25 martie, societatea Stop SRL a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de Urbanism nr. 949 pentru modificarea unui imobil P+1, cu funcţiunea  apartamente de vacanţă, ridicat pe aleea Argos nr. 3. Obiectul certificatului de urbanism constă în „Modificare proiect în curs de execuţie autorizat cu AC nr. 115 din 07.01.2016 «Construire imobil P+1E - apartamente de vacanţă» prin supraetajare de la P+1E LA P+5-7E cu funcțiunea de apartamente de vacanță“.


 
Lângă acest imobil, tot pe aleea Argos, dar la numerele 2, 4 şi 6, Zelca a primit undă verde de la municipalitate pentru a ridica trei imobile P+5-6E, cu funcţiunea de spaţii comerciale la parter şi apartamente de vacanţă la etaje, şi, totodată, pentru o investiţie de pe aleea Argos nr. 1, unde SC Stop SRL va construi un imobil P+4E, cu funcţiunea de parcare. Aşadar, acum, Zelca a găsit de cuviinţă să umple golul lăsat între numerele 2 şi 4, ridicând la numărul 3 o locuinţă de vacanţă cu un singur etaj.
 

„În zonă respectivă, PUZ-ul era de P+8. În primă fază, am făcut P+1, ca să îl termin până în vara asta. Am solicitat certificat de urbanism ca, până la toamnă, să-l fac P+7. Vara asta, imobilul va rămâne P+1. Structura este deja făcută pentru P+7“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Costică Zelca.

 Despre firma Stop SRL

Stop SRL este controlată de un om de afaceri apropiat al echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, Costică Zelca. Firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 202A. Firma are un capital social subscris de 596.000 de lei, integral vărsat, compus din 5.960 de părţi sociale.  Asociaţi în societate sunt Silvia Zelca, care deţine 10% din capitalul social, şi

Costică Zelca, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“, este Costică Zelca.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii