Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:28 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii se pot opune! Dezbatere publică pentru un complex rezidenţial ridicat de Stop SRL în Mamaia Nord

ro

28 Jul, 2016 00:00 3050 Marime text


Stop SRL, societatea care a construit celebrul complex Mamaia Summerland, unde Consiliul Judeţean Constanţa a cumpărat apartamente ca să-i cazeze pe medicii specialişti aduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, continuă investiţiile imobiliare în zona de nord a staţiunii Mamaia.
 
De data aceasta, intenţionează să ridice un ansamblu rezidenţial compus din 18 blocuri, fiecare cu regim de înălţime maxim D+P+7 etaje. În acest sens, Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa anunţă organizarea unei dezbateri publice cu privire la raportul legat de impactul asupra mediului depus de societatea Stop SRL. Dezbaterea publică se va desfăşura pe data de 10 august, în Năvodari, strada D10 nr. 20, începând cu ora 16.00.
 
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii, observaţii privind proiectul „Construire ansamblu rezidenţial, locuinţe de vacanţă, cu regim de înălţime D+P7e, construcţie cu funcţiunea de club, construcţii cu funcţiuni comerciale şi servicii regim P, piscine exterioare, amenajări locuri de joacă, terase exterioare, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică a terenului“, la sediul APM Constanţa, până pe data de 10 august.

Despre Stop SRL

Cu sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 202A, Stop SRL a fost înfiinţată în 1993. Capitalul social subscris, de 596.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.960 de părţi sociale. Firma este controlată de Silvia Zelca, născută pe 1.01.1959, în comuna Cogealac, cu 10% din capitalul social, şi Costică Zelca, născut pe 20.12.1963, în Slobozia, Ialomiţa, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii este Costică Zelca.
 
Precizăm că Stop SRL desfăşoară „activităţi de comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate”. Numele lui Costică Zelca mai apare şi în Romfish Marina SRL şi Stop Invest Constructii SRL.

Costică Zelca a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de alţi 18 inculpaţi (persoane fizice şi juridice), în legătură cu un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei în dauna Consiliului Judeţean Constanţa şi de peste un milion de lei în dauna statului român. Zelca este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată.

Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii