Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Costică Zelca poate face modificările la Hotel Oxford! Răspuns pozitiv de la APM Constanța

ro

17 Oct, 2023 17:00 1826 Marime text
  • Amintim, totodată, că Stop SRL, prin Adrian Zelca a obținut un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanța, privind o investiția amintită la începutul verii.
  • Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul imobiliar
  • Compania Stop SRL a fost înființată în 1993 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 202A.

     
 
Stop SRL a primit undă verde de la Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța privind proiectul imobilar pe care îl dorește să îl realizeze la Hotel Oxford, din municipiu.
 
Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul imobiliar „Supraetajare cu un nivel corp parter existent – spațiu comercial – parte din imobil D+P+4E Hotel Oxford”, propus a fi amplasat în mun. Constanța, B-dul Alexandru Lăpușneanu, nr.202A.  
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21.10.2023.
 
Amintim, totodată, că Stop SRL, prin Adrian Zelca a obținut un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanța, privind o investiția amintită la începutul verii.
 
Conform documentației depusă la Mediu, amplasamentul este situate în intravilanul municipiului Constanța, iar administratorul hotelului a constatat nevoia unor spații suplimentare cu destinația de spații comerciale și a decis să realizeze investiția. Folosirea actuală a terenului pe care se află imobilul este de curți-construcții, iar destinația construcțiilor aflate pe amplasament este de construcții administrative și social culturale – C1 hotel Oxford D+P+4E, construcții industrial și edilitare – C2 – post trafo parter. Terenul are o suprafață de 4.686 mp și este proprietatea Stop SRL.
 
Conform documentului atașat, se propune supraetajarea cu un nivel a corpului de clădire parter existent, situate în colțul de sud-est al incintei hotelului Oxford. Acest corp a fost edificat simultan cu clădireea principal fără însă ca între cele două corpuri de clădire să existe o legătură structural sau funcțională și are destinația de spațiu comercial. Prin proiect, se dorește extinderea pe orizontală, cu 2,8 metri a parterului existent, spre curtea interioară a hotelului, realizarea unei scări interioare care să facă legătura între parter și etaj și realizarea unui etaj cu structură portantă metalică peste amprenta parterului.
 
Reamintim că societatea a obținut CU 1590 din data de 6 iunie 2023, pentru supraetajarea cu un nivel a unei clădiri de la adresa bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 202A, Constanța, unde funcționează Hotel Oxford. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Stop SRL 
 
Compania Stop SRL a fost înființată în 1993 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 202A.

 

Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare“, iar acționarul principal (90%) este Costică Zelca, în timp ce Silvia Zelca deține 10%. Administrator este Adrian Zelca.

 
În 2020, au fost 98 de angajați, profitul a fost 99.115 lei, iar cifra de afaceri a fost 12.257.130 de lei. În anul 2021, firma a raportat 125 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 31 milioane lei, cu un profit de 6.377.877 lei. Pentru anul 2022, firma a raportat 125 de angajați, o cifră de afaceri de 27,7 milioane lei, iar profitul a fost de 3,94 milioane lei.
 
Societatea are puncte de lucru în Constanța, la Hotel Malibu, pe strada Gării din Ovidiu, pe strada Dezrobirii nr. 92 din Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cât și pe bulevardul Mamaia nr. 558A.
 
Costică Zelca este asociat și în firma Romfish Marina SRL, iar Adrian Zelca apare în firma Alezzi Beach Resort SRL, Aqua Cullinan SRL și Alezzi Marina SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Date din proiect. Modificări la Hotelul Oxford din Constanța. Ce dorește să facă firma Stop SRL? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii