Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la unul din proiectele imobiliare realizate de Wave House SRL în Mamaia

ro

15 Feb, 2023 10:47 1525 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru modificările dorite de către Wave House SRL, la proiectul din Năvodari.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea impactului asupra mediului, pentru proiectul:* MODIFICARE FUNCTIUNE DIN APARTAMENT IN ALIMENTATIE PUBLICA APARTAMENT 1 DIN IMOBIL CU NUMAR CADASTRAL 123151 – C1 – U2 * propus a fi amplasat in oras Navodari, zona Mamaia Nord, str.Promenada Navodari, nr.95D,  judetul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   

Wave House SRL, în datele Registrului Comerțului 


Înființată în anul 2013, societatea are sediul social în Năvodari. Wave House SRL este controlată de Mihaela Vica Popescu, cu 10% din capitalul social, și Cristian Ștefan Popescu, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, este Mihaela Vica Popescu. Cristian Ștefna Popescu mai este în firmele Basic Management SRL, Beauty Wave Spa SRL, Wave Panoramis SRL. Mihaela Vica Popescu mai este în Agimob Smart Năvodari SRL, Beauty Wave Spa SRL, Dreamwave Land SRL și Miha Cryo Slim Center SRL. Wave House SRL este asociată în Wave Panoramis SRL.

Reamintim că în noiembrie, Mediul a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „MODIFICARE PROIECT IN CURS DE EXECUTIE AUTORIZAT CU AC 111/25.03.2022 PRIN SUPRAETAJARE CU UN NIVEL IN LIMITA A 20% DIN SUPRAFATA DESFASURATA CF.LEGII 50/1991 SI REALIZARE DE SPATII TEHNICE REZULTAND IMOBIL D+P+8E+SPATII TEHNICE, CU RESTAURANT SI PARCARE”, propus a fi amplasat in oras Navodari, zona Mamaia Nord, str.D8, nr.2, jud.Constanta.


  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii