Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Butnaru își ridică bloc la Medgidia. Documentația, depusă la Agenția pentru Protecția Mediului

ro

12 May, 2021 00:00 4201 Marime text
  • Marian Butnaru își edifică un bloc la Medgidia
  • El intenționează să ridice un imobil de patru etaje pe strada Decebal, Medgidia
  • La parter vor fi birouri, după cum a declarat pentru ZIUA de Constanța investitorul
  • Butnaru este fost consilier local la Medgidia, în mandatul trecut și se află, în prezent, la conducerea ARR Constanța

Butnaru Marian și Butnaru Elena- Odeta au depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța documentația necesară pentru elaborare PUZ generat de imobilul cu nr. Cadastral 103737- „Reglementări zonă mixtă, locuințe colective cu spații comerciale la parter, modificare regim de înălțime”.

Investiția imobiliară este situată în municipiul Medgidia, pe strada Decebal. Obiectul întocmirii documentației pentru efectuarea planului urbanistic zonal, solicitat conform art. 32 din legea 350/2001, îl constituie terenul amplasat în Medgidia, pe strada Decebal, în suprafață de 873 mp, zona de studio având o suprafață de 15.507,05 mp, conform planului de încadrare în zonă, în vederea reglementărilor urbanistice pentru Reglementări zona mixtă, locuințe colective P+4E+R cu spații comerciale la parter, dimensionarea, funcționalitatea și aspectul arhitectural al clădirii, integrarea și armonizarea noii construcții cu cele existente, elemente de protecția mediului.

Pe terenul în cauză, conform documentului depus la APM Constanța, se află trei construcții fiind împrejmuit aflat în intravilan, având folosința de spațiu comercial.

Ampalsamentul este favorabil, situat în centrul Municipiului Medgidia, într-o zonă predominant cu locuințe colective și instituții și servicii. Pe partea opusă străzii unde se află imobilul studiat, sunt locuințe cu colective cu regim de înălțime de P+3 etaje.

Marian Butnaru a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că intenționează să edifice un bloc de patru etaje cu birouri la parter, etajele superioare având funcțiunea de locuințe colective. „Urmează să depun documentațiile și pentru autorizații la primărie”, a spus Butnaru.


Averea lui Marian Butnaru

Marian Butnaru este șeful Agenției Teritorială a Autorității Rutiere Române Constanța. Conform ultimei declarații de avere, publicate pe site-ul ARR, la data de 28 mai 2020, Butnaru deține patru terenuri intravilane, cumpărate în 1997, 2011, 2000, respective 2013. Au o suprafață de 500, 920, 700, respective 420 de metri și le are pe toate alături de soția sa. Deține un apartament de 68 mp, achiziționat în 2014, o casă de 300 mp, achiziționată în 2000, un spațiu comercial de 150 mp, din 2011 și o casă de vacanță, cumpărată în 1997, cu o suprafață de 120 mp.

De la ARR, Butnaru a încasat un venit de 51.896 lei, în timp ce soția a primit de la SC Hermes SRL suma de 31.584 lei, în calitate de salariu. De la consiliul local (n.r. Medgidia), Marian Butnaru a încasat o indemnizație de 6.498 lei, iar soția a încasat dividend de 86.575 lei e la SC Marigen SRL.

Conform declarației de interese, este membru în cadrul sindicatului ARR, cât și președinte fondator al partidului „Mișcarea pentru Medgidia”.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și

Ce venituri are şeful Autorităţii Române Rutiere Constanţa, Marian Butnaru (documente)

Firma unui consilier local va livra mâncare Spitalului Municipal Medgidia (document)

Deși are patru case și terenuri, fostul șef al ARR, consilierul local de la Medgidia, Marian Butnaru, nu are niciun autoturism (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii