Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Demers al familiei Butnaru. Două blocuri de șase etaje vor fi ridicate la Medgidia

ro

06 Sep, 2023 17:00 2340 Marime text
  • PUZ-ul are ca obiect un teren de pe strada Industriei nr. 9Bis, din Medgidia, în suprafață de 3.900 mp
 
Hermes SRL a depus documentația la Agenția pentru Protecția Mediului în ceea ce privește o investiție imobiliară la Medgidia.
 
Mai precis, este vorba de elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru construire de imobile C1 și C2 P+5E+6R-locuințe colective cu spații comerciale la parter și împrejmuire teren, în Municipiul Medgidia. Conform portalului APM Constanța, proiectul a intrat pe ordinea de zi în cadrul ședinței din 6 septembrie, la instituția de mediu.
 
PUZ-ul are ca obiect un teren de pe strada Industriei nr. 9Bis, din Medgidia, în suprafață de 3.900 mp, zona studiată având o suprafață totală de 7.907 mp, în vederea reglementărilor urbanistice pentru construire imobile C1 și C2 – P+5E+6R – locuințe colective, cu spații comerciale la parter, împrejmuire teren, dimensionare, funcționalitate și aspect arhitectural al clădirii, integrarea și armonizarea noii construcții cu cele existente. Parcelele învecinate la est sunt ocupate de clădiri de locuit P+1-2 niveluri.
 
Despre Hermes SRL
 
Firma este fondată în anul 1992, iar pentru anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 7,6 milioane lei, un profit de 3,2 milioane lei și un număr de 44 de salariați. Sediul social este pe strada Republicii din Medgidia. Activitatea principală a firmei o reprezintă „Restaurante”. Asociat unic este Marigen Prod SRL, iar administrator este Elena Odeta Butnaru.
 
Marigen Prod SRL este controlată de Butnaru Elena Odeta – 90,9%, Blanca-Elena Butnaru – 4,55% și Dragoș-Marian Butnaru – 4,55%. Butnaru Elena Odeta este administrator.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Rechizitoriu pentru Herli Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța! (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii