Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi investitori doresc introducerea în intravilan a unui teren din Năvodari. Ce vor să construiască (document)

ro

11 Mar, 2020 00:00 3021 Marime text

Loredana Ionescu, Nicuşor Matei şi Cristina Matei au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare necesar în elaborarea PUZ-ului pentru introducere teren din extravilan în intravilan în vederea realizării zonei de servicii, comerţ şi locuire.


Terenul studiat face parte din extravilanul oraşului Năvodari şi aparţine persoanelor fizice/juridice. Amplasamentul studiat în suprafaţă de 21.319 mp se află la limita cu intravilanul oraşului Năvodari - zona Legmas.
Obiectul documentaţiei îl reprezintă elaborarea unui PUZ pentru introducere teren din extravilan în intravilan, pentru realizare zonă de servicii, comerţ şi locuire, pentru terenul delimitat de bulevardul Năvodari la est, teren proprietate persoane fizice/juridice la sud şi nord, drum de exploatare la vest, Năvodari, judeţul Constanţa, ce urmăreşte reglementarea urbanistică a terenului, prin corelare cu tendinţele dezvoltării zonei şi cu solicitările beneficiarilor/proprietarilor.


Amplasamentul pentru care se propune realizarea PUZ-ului este format din două loturi, cu acces la un drum interior cu o lăţime de 12 m care face legătura între bulevardul Năvodari şi drumul de exploatare dinspre vest. Zona este de interes, fiind situată la limită cu intravilanul, în continuă dezvoltare, cuprinzând terenuri proprietăţi private ce urmează a fi mobilate cu diferite clădiri noi, moderne, care vor satisface nevoile locuitorilor. Regimul de înălţime propus pentru terenul care a generat PUZ este maximum S/D+P+4E.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii