Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lakeside Home – oaza de liniște și lux de pe malul Lacului Siutghiol

ro

02 Nov, 2022 00:00 4248 Marime text
Lakeside Home oferă apartamente și case de vanzare în Constanta într-unul dintre viitoarele cartiere de lux de pe malul Lacului Siutghiol. Cartierul va fi amplasat la intrare în orașul Ovidiu, pe bulevardul Tomis nr. 500.
 
Cu un răsărit de poveste și un apus unic, apartamentele ultramoderne și vilele de lux vor oferi cele mai bune condiții de locuire clienților săi, cu spații excepționale ce vor fi puse în valoare de finisaje de calitate înaltă și de facilități multiple, un factor important pentru ca șederea viitorului proprietar să fie sub egida confortului superior.
 
400 de apartamente vor compune cartierul rezidențial, cât și alte 41 de vile vor oferi un plan de ansamblu unic zonei. Vor fi construite apartamente ultramoderne de 2, 3 și 4 camere, cu regim de înălțime mic, un atu pentru o comunitate restrânsă. Cele 34 de vile tip C sunt perfecte pentru familiile extinse sau pentru cei care își doresc să fie cât mai aproape de oamenii dragi lor. Cele 7 vile tip L, independente, ferite de ochii curioșilor, vor fi construite fără pereți comuni, cu fundație separată.


 

Atuuri

       
Cu o priveliște superbă spre lac, viitorii proprietari nu vor mai dori să caute alte locuri preferate pentru răsărit sau apus. Debarcaderul va fi perfect pentru cei care doresc să se relaxeze prin navigație sau sporturi nautice. Deținătorii de bărci vor avea oportunitatea să acosteze în siguranță. Stilul de construire este unul mediteranean, râvnit de mulți potențiali cumpărători, pentru că oferă un aer relaxat, de vacanță, cu texturi și culori vii. Totodată, cartierul va beneficia de spații comerciale, cât și de proximitatea de altele deja existente. Locurile de joacă pentru copii și spațiile verzi vor oferi, desigur, un aer familial și familiar. Iubitorii de sport vor beneficia de o faleză ultramodernă pentru a practica jogging.
 
       
În apropiere se află mai multe magazine, la mai puțin de 10 de minute cu mașina – Pepco, Carrefour, Dedeman, Auchan sau city Park Mall. Totodată, restaurantele sunt unele dintre cele mai râvnite: Cherhanaua Ovidiu, En Provence, DasKino, Delfinul, Cherhanaua Tașaul. În mai puțin de 20 de minute, locuitorii vor putea ajunge cu ușurință pe plaja din Mamaia.
 
       

Facilități și finisaje


440 de locuri de parcare se vor amenaja, iar paza va fi asigurată în permanență pentru o viață cotidiană fără griji.
 
       
Structura de rezistență a imobilelor este realizată din cadre de beton armat, iar fațadele și termoizolația sunt realizate din vată minerală și tencuială decorativă. Încălzirea se face prin pardoseală, cu centrală termică și vor exista sisteme de aer condiționat pentru a face față verilor constănțene. Încă de la intrare, acolo va exista montată o ușă metalică MDF, izolată fonic, cu două încuietori, cu ușile de interior și ele izolate fonic, astfel membrii familiei se vor simți în siguranță, încă de la primii pași în casă. Mai apoi, confortul vine odată cu tâmplăria cu 3 rânduri de sticlă, balcoanele și terasele cu piatră cu epoxy, un material versatil, cu avantaje clare precum rezistența în timp, ușurința cu privire la curățare și întreținere, și nu în ultimul rând, aspectul unic. Nu uităm nici de parchetul superior, în tonuri naturale sau neutre și care vine la pachet cu sistemul de încălzire în pardoseală. Un răsfăț binevenit pentru picioarele celor mici și, de ce nu, ale celor mari.
 

Vilele individuale


Șapte vile private se regăsesc în complexul rezidențial, vorbim aici de o sprafață a terenului de 462 mp, cu o suprafață construită de 402,51 mp, spații verzi – 81,74 mp, iar suprafața utilă este de 217,64 mp. Toate cele 7 locuințe au câte o piscină, pergola și garaj acoperit cu terasă circulabilă. Grădina este amenajată pentru a încânta gusturile proprietarilor. Camera de zi are o suprafață generoasă, de peste 28 mp, oferind un spațiu primitor, cu finisaje de cea mai bună calitate.


Fiecare vilă are câte trei dormitoare cu suprafețe considerabile – de la 14,88 mp la peste 34 mp. Fiecare dormitor are propria baie pentru asigurarea intimității. O bucătărie spațioasă, pentru toată familia! Asta se regăsește în cei 17,43 mp amenajați inteligent pentru un spațiu practice și funcțional.
 

Vila tip C


34 de vile tip C vor fi amenajate, acestea având piscină, loc de parcare în curte și un gazon care va fi terapie pentru picioare. Terenul are o suprafață de 237 mp, cu o suprafață construită de 289 mp, suprafața utilă este de 140,85 mp, iar spațiile verzi vor acoperi 47-69 mp. Din nou, spațiul camerei de zi este gândit pentru o fluiditate și o apropiere a familiei. Suprafața totală este de aproximativ 30 mp și își așteaptă musafirii. Trei dormitoare de 14-17 mp completează tabloul locuinței, având și acestea propria baie. Bucătăria este una practică, specialiștii având grijă pentru un spațiu cu funcționalitate crescută și un design plăcut.
 

Apartamente


400 de apartamente, cu 440 de locuri de parcare, în nouă corpuri de imobile cu un regim de înălțime S+P+4E – acestea sunt cele mai importante cifre a viitoarei comunități. Asadar, daca te afli in cautarea unor apartamente cu 2 camere in  Constanta sau chiar cu mai multe (se poate opta si pentru apartamente cu 3 sau 4 camere), LakeSide Home are solutia ideala pentru tine si familia ta.
 
Dezvoltatorul este Harbest Casino SRL, iar printre proiectele dezvoltate de acesta se numără The Residence by PSE, Marina Blu, South Residence, Vila OPT - poziționate în zone premium de pe litoralul românesc, dar și QOSMO Brașov Hotel.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii