Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție în Mamaia Nord Mai multe persoane fizice supraetajează blocul pe care îl ridică la Năvodari

ro

30 Sep, 2022 13:41 1502 Marime text
 Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat de depunerea proiectului de mediu pentru investiția imobiliară realizată de mai multe persoane fizice pe teritoriului localității Năvodari.
 
Mai precis este vorba de „Modificare de proiect autorizat cu AC 706/17.12.2021 prin supraetajare cu un nivel în limia a 20% din suprafața desfășurată conform Legii 50/1991, articolului 2, aliniatul 4, litaera a”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. T2, fn, parcela A200/15/2, județul Constanța. Investitori sunt Dumitrașcu Aurel, Pipos Valeriu, Pipos Liliana.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului -mun.Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul investitorilor. Observaţiile publicului se primesc zilnic la  sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O firmă din Capitală ridică o hală de producție la Lazu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii