Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța True Blue Development și Georgeta Tapangea investesc la Valu lui Traian

ro

18 Jul, 2023 10:09 1144 Marime text
True Blue Development SRL și omul de afaceri Georgeta Tapangea au depus un memoriu de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța ce vizează elaborarea unui PUZ în vederea parcelării unui teren de pe raza UAT Valu lui Traian, fiind vorba de parcela A301/1-A301/2, lot 1, cu o suprafață de 5.032 mp.
 
Obiectul documentaţiei îl constituie studierea stabilirii condiţiilor urbanistice privind parcelarea unui teren, în vederea lotizării pentru construirea de locuinţe unifamiliale, colective și funcțiuni conexe, realizarea căilor de acces și echiparea edilitara a parcelelor.
 
Proprietatea studiată, în suprafaţă de 5032 mp din acte și din măsurători, este situată în intravilanul localitatii Valu lui Traian, în partea de nord si se identifică prin  CF 111742 Valu lui Traian Parcela A301/1-A301/2, Lot 1 Valu lui Traian.
 
Conform PUZ-ului se propune acceptarea condiției de ridicare a imobilelor de până la P+4, cu un POT de 60% și un CUT 3.0.           Sunt admise urmatoarele utilizari: institutii, servicii si echipamente publice de nivel supramunicipal, municipal, de sector si de cartier; sedii ale unor companii si firme, servicii pentru intreprinderi, proiectare, cercetare, expertizare,  consultanta in diferite domenii si alte servicii profesionale;  servicii sociale, colective si personale; sedii ale unor organizatii politice, profesionale etc.;  lacasuri de cult; comert cu amanuntul; activitati manufacturiere; depozitare mic-gros; hoteluri, pensiuni, agentii de turism; restaurante, baruri, cofetarii, cafenele etc.;  sport si recreere in spatii acoperite; parcaje la sol si multietajate; spatii libere pietonale, pasaje pietonale acoperite; spatii plantate - scuaruri; locuinte cu partiu obisnuit;  locuinte cu partiu special care includ spatii pentru profesiuni liberale.
 
Proiectul ce face obiectul acestei documentații implică reconfigurarea zonei studiată prin P.U.Z. în vederea construirii unor locuințe, plus toate utilitățile și amenajările aferente funcțiunilor propuse. Serviciile propuse: birouri, funcțiuni comerciale, servicii profesionale și activități manufacturiere, servicii financiar-bancare; sport-întreținere-recreere, farmacii, mici magazine alimentare.
 

True Blue Development SRL

 
Conform termene.ro, firma este fondată în anul 2019, cu o cifră de afaceri de peste 118.680 lei și o pierdere de 68.730 lei pentru anul 2022, la un singur salariat raportat.
 
Sediul social este pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 17 Constanța. Kemal Caliskan este asociat unic și administrator. El mai apare în firmele Paradise United SRL și Golden Light SRL.

Citește și:

Georgeta Tapangea pierde un proces deschis Primăriei Constanța. Iată decizia judecătorilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii