Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:28 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de zece etaje, în Mamaia Nord - Năvodari! Investitorul, societatea Building Stefan AOP (document)

ro

01 Nov, 2017 00:00 4271 Marime text
Building Stefan AOP SRL va investi într-un imobil de zece etaje situat pe bulevardul Mamaia Nord + Brizei, lot B, ½, oraşul Năvodari. În acest sens, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+10e+spatiu tehnic - locuinţe colective, amenajare teren şi organizare de şantier“.
 
Investitorul propune construirea unui imobil cu destinaţia de „locuinţe colective“ şi regimul de înălţime parter+10etaje+spaţiu tehnic, amenajarea terenului şi organizare de şantier. Terenul de amplasament al obiectivului analizat este proprietate a societăţii Building Stefan AOP. Situat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, bulevardul Mamaia Nord+Brizei, lot B, ½, terenul cu o suprafaţă de 846 mp are următoarele vecinătăţi: la nord - proprietăţi private, la est - strada DC 86 (bulevardul Mamaia Nord), la sud - alee; la vest - strada Brizei. Accesul pietonal şi cel auto se realizează pe latura de vest (strada Brizei), pe latura de est (strada DC 86 - bulevardul Mamaia Nord) şi pe latura de sud (alee).
 
Beneficiarul solicită construirea unui imobil cu destinaţia de „locuinţe colective“ şi regimul de înălţime Parter+10Etaje+Spaţiu Tehnic, amenajarea terenului şi organizare de şantier. În total, se vor amenaja 60 de apartamente cu suprafaţa utilă mai mică de 100 mp. Structura de rezistenţă propusă a imobilului este din cadre de beton armat cu planşee din beton armat pe fundaţii continue şi pernă de piatră spartă sau loess. Închiderile exterioare se vor realiza din zidărie de BCA termoizolată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă termoizolată şi hidroizolată. Finisajele exterioare vor fi tip tencuială structurată şi colorată în culori pastel sau alb. Tâmplăria va fi din PVC cu geam termoizolant.
 
În total, în limita amplasamentului studiat, se vor amenaja 36 de locuri de parcare (la nivelul subsolului). De asemenea, se propune amenajarea unei suprafeţe de aproximativ 254 mp de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie, astfel: 44 mp la nivelul cotei amenajate a terenului; 210 mp la nivelul terasei necirculabile peste etajul 10. Spaţiile verzi se vor amenaja sub formă de gradină, unde se vor regăsi plante care să acopere cele patru anotimpuri. Se propune amenajarea de alei pietonale în suprafaţă de aproximativ 85 mp.

Building Stefan AOP SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Building Stefan AOP SRL este controlată de Paula Odagiu, născută pe 10.06.1980, în Constanţa, Vasile Odagiu, născut pe 20.11.1957, în satul Sinoe, Constanţa. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Building Stefan AOP SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:

Bloc de apartamente supraetajat. Cui îi aparţine imobilul şi unde este amplasat în Mamaia

Un nou bloc se va ridica în Năvodari, Mamaia Nord! Investitor este societatea Building Ştefan AOP

Ti-a placut articolul?

Comentarii