Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:28 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobilul de zece etaje, ridicat de Alcor Merchant SRL pe strada Unirii din Constanţa, supraetajat cu încă trei nivele

ro

18 May, 2020 00:00 920 Marime text

SC Alcor Merchant SRL, controlată de Marchetti Angelo, Bârcă Cristian şi Piccin Maurizio, continuă demersurile pentru supraetajarea unui bloc de locuinţe colective, de la S+P+10E la S+P+13E. Blocul este ridicat pe strada Unirii nr. 108A.
 
Agenţia pentru Protectia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Supraetajare locuinţe colective de la   S+P+10e la S+P+13e, conform HCL nr. 204/06.09.2010, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii , nr. 23, judetul Constanţa şi la Total Financial Consulting SRL pentru  Alcor  Merchant SRL. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediulautorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta
 
Reamintim că SC Alcor Merchant SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 26 iulie 2017, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2182, pentru supraetajarea unui bloc de locuinţe colective, de la S+P+10E la S+P+13E. Blocul este ridicat pe strada Unirii nr. 108A.
 

Despre Alcor Merchant SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, Alcor Merchant SRL a fost înfiinţată în anul 2002. Firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Marchetti Angelo, născut în Castelfranco Veneto (TV), Italia, cu 60% din capitalul social, Bârcă Cristian, născut în Constanţa, cu 20% din capitalul social, şi Piccin Maurizio, născut în Veneto, Vittorio, Italia, cu 20%  din capitalul social. Maurizio Piccin este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Situaţia financiară pe anul 2017 arată atsfel: un profit de 1.757.142 lei, un număr de 3 salariaţi şi o cifră de afaceri  de 11.427.999 lei.
 
Cristian Bârcă este asociat în: Alcor Investment SRL, Alcor West SRL, Core Energy SRL, Relax Estival SA, dar şi în câteva societăţi radiate: Hitcons SRL, Encore Serv SRL, Alcor Development SRL, Alcor Construct SRL.
 
La rândul său, Maurizio Piccin deţine acţiuni în FINIM Financiar Imobiliare SRL, Profi Vendors SRL, Total Financial Consulting SRL, Welchome SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: LA Fenice SRL, European Trading Company SRL, Eulabor SRL.
 
Citeşte şi:

 
Un bloc de zece etaje ridicat de SC Alcor Merchant SRL pe strada Unirii, supraetajat

 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii