Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:03 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Franc Estate Development, act de urbanism pentru ridicarea unui imobil de şase etaje în municipiul Constanţa

ro

07 Feb, 2020 00:00 2153 Marime text

Franc Estate Development SRL, controlată de asociaţii Valentin Barbă, Cristian Mihăilescu şi Alexandru Barbă, va ridica un imobil de şase etaje în municipiul Constanţa. În acest sens, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 548 din data de 05.02.2020, care presupune „Construire imobil 2s+P+6 etaje-locuinţe colective cu spaţii comerciale şi servicii la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Adresa exactă a investiţiei imobiliare nu este precizată.
 

Franc Estate Development SRL, în fişa Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2015, Franc Estate Development SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Barbă Valentin, cu 32,5% din capitalul social, Mihăilescu Cristian, cu 33,75% din capitalul social, Barba Alexandru, cu 33,75% din capitalul social. Cei trei asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În anul 2016, Franc Estate Development SRL a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de 38.293 de lei şi un profit de 1.522 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.028 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 941 lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Barbă Alexandru este asociat în Abv Alval General SRL, Alexis Activ Retail SRL, Franc Construct SRL, Hesperis Distribution Group SRL, Sibav Invest SRL şi în firma radiată Smart Byte SRL. Numele lui Mihăilescu Cristian, potrivit Registrului Comerţului,  apare în firmele: F.G.K. Travel International SRL, Franc Construct SRL, Trinity SRL. De asemenea, Barbă Valentin, potrivit Registrului Comerţului, este asociat în A.B.V. Alval General SRL, ABV Intertrade SRL, AB Venture Invest SRL, Hesperis Distribution Group SRL.
 
Citeşte şi
 
Două blocuri de zece etaje ridicate de Franc Construct SRL în zona Campusului Universităţii „Ovidius“, supraetajate

Două blocuri ridicate de Franc Construct pe bulevardul Aurel Vlaicu, supraetajate. Ce condiţii a pus Primăria Constanţa (galerie foto)

Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul


Au început lucrările la cele două imobile care vor fi ridicate pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“. Cine este beneficiarul şi câte etaje vor avea acestea (galerie foto+video)

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii