Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:50 06 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început lucrările la cele două imobile care vor fi ridicate pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“. Cine este beneficiarul şi câte etaje vor avea acestea (galerie foto+video)

ro

13 Mar, 2018 00:00 3131 Marime text
​În zona Campusului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu, vor fi ridicate în curând două clădiri a câte zece etaje. Lucrările în zonă au fost demarate, mai multe utilaje fiind aduse pentru a pregăti terenul astfel încât construcţia să fie realizată.
 
Potrivit anunţului afişat la faţa locului, vor fi construite două imobile S+P+10E+E tehnic - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi corp B, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă. Imobilele vor fi construite pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A, iar beneficiarul investiţiei este SC Franc Construct SRL Constanţa. Proiectantul general este SC Dron and Ardelean Architects SRL Bucureşti, iar constructorul este SC ABV Intertrade SRL Constanţa.
 
Autorizaţia de construire nr. 84, din data de 12 februarie 2018, a fost eliberată de Primăria Municipiului Constanţa. Termenul de execuţie a lucrărilor, prevăzut în această autorizaţie, este de 24 de luni, iar data începerii lucrărilor este 22 februarie 2018.
 
Cele două imobile vor avea o suprafaţă construită de 995 mp, o suprafaţă desfăşurată de 13.429,4 mp, 86 de apartamente, 83 de locuri parcare în subsol şi 27 în incinta proprietăţii. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A. 

 
Despre Franc Construct SRL 

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 900 de lei, integral vărsat, este compus din 90 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Franc Construct SRL este controlată de Sterie Caradima, născut pe 1.06.1944, în Cogealac, cu 23% din capitalul social, Cristian Mihăilescu, născut pe 19.06.1981, în Constanţa, cu 33% din capitalul social, Alexandru Barba, născut pe 28.01.1978, în Constanţa, cu 33% din capitalul social, şi Dumitru Caradima, născut pe 6.05.1979, în Constanţa, cu 11% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, sunt Dumitru Caradima, Cristian Mihăilescu şi Alexandru Barba.
  

Date din proiect 

 
În vara anului trecut, ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de SC Franc Construct SRL, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a decis, după consultările desfăşurate în cadrul şedinţei C.A.T. din data de 1.08.2017, că proiectul „Locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter - corp A şi corp B - S+P+10E+tehnic, amenajare exterioară şi împrejmuire incintă“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
 
Pe terenul studiat se vor construi două corpuri de clădire având un regim de înălţime S+P+10E+E tehnic, cu funcţiunea de locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter. Terenul are o suprafaţă de 2.500 mp. Vecinătăţile amplasamentului sunt: la nord-vest - cale acces public, alee; la nord-est - proprietate privată nr. cad. 112274; la sud-est - cale acces public, bd. Aurel Vlaicu; la sud-vest - cale acces public, alee.
 
Citeşte şi:
 
Două clădiri de zece etaje fiecare, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine este investitorul 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii