Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădire de opt etaje ridicată de Franc Estate Development pe strada Aviator Alexandru Șerbănescu din Constanța, supraetajată

ro

01 Apr, 2020 00:00 2955 Marime text

Franc Estate Development SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru supraetajarea blocului de 8 etaje situat pe strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3 din municipiul Constanța.
 
Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modificare de proiect în curs de execuție autorizat cu A.C. nr. 921/12.06.2019 «Construire imobil S+P+8e – locuințe colective și împrejmuire teren» prin compartimentări interioare, refațadizare, amenajare terase circulabile și necirculabile și supraetajare cu un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20% din suprafața construită desfășurată conform Legii 50/1991, numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător autorizării, pentru realizare etaj 9 retras, împrejmuire teren și organizare de șantier“, amplasat în Constanța, strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3. Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 

Franc Estate Development SRL, în fișa Registrului Comerțului 

 
Înmatriculată în anul 2015, Franc Estate Development SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Barbă Valentin, cu 32,5% din capitalul social, Mihăilescu Cristian, cu 33,75% din capitalul social, Barba Alexandru, cu 33,75% din capitalul social. Cei trei asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul 2016, Franc Estate Development SRL a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de 38.293 de lei și un profit de 1.522 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 1.028 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 941 lei.
 
Citește și:
 
Franc Estate Development, act de urbanism pentru ridicarea unui imobil de șase etaje în municipiul Constanța

Două blocuri de zece etaje ridicate de Franc Construct SRL în zona Campusului Universității „Ovidius“, supraetajatea

Două blocuri ridicate de Franc Construct pe bulevardul Aurel Vlaicu, supraetajate. Ce condiții a pus Primăria Constanța (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii