Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:52 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de șase etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. Cine este investitorul

ro

25 Nov, 2020 00:00 1013 Marime text
 
  • Franc Estate Development SRL ridică un bloc de 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Imobilul va avea 2 etaje în subteran
  • La parter vor fi spații comerciale
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul unui investitor imobiliar în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
 „Construire imobil 2S+P+Mezanin+6E – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier - cu condiția încadrării în H max=27 m”, amplasat în mun. Constanța, b-dul. Aurel Vlaicu nr. 235D, lot 1, județul Constanța, titular fiind Franc Estate Development SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Pescăruș nr. 49, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul: Franc Estate Development SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Pescăruș nr. 49, județul Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Act de la Primăria Constanța

 
Primăria municipiului Constanța a emis un Certificat de Urbanism pentru firma Franc Estate Development SRL, care dorește să investească într-un imobil de 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu.
Astfel, municipalitatea a emis Certificatul de Urbanism nr. 2785 din data de 7 septembrie 2020, pentru Franc Estate Development SRL, pentru următorul proiect: „ Construire imobil 2S+P+MEZANIN+6E - locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier cu condiția încadrării în Hmax = 27 metri”. Investiția urmează să fie ridicată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 325D, lot 1, municipiul Constanța.Valabilitatea documentației este de 12 luni.
 

Undă verde de la mediu

 
Amintim că Franc Estate Development SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru supraetajarea blocului de 8 etaje situat pe strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3 din municipiul Constanța.


Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modificare de proiect în curs de execuție autorizat cu A.C. nr. 921/12.06.2019 «Construire imobil S+P+8e – locuințe colective și împrejmuire teren» prin compartimentări interioare, refațadizare, amenajare terase circulabile și necirculabile și supraetajare cu un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20% din suprafața construită desfășurată conform Legii 50/1991, numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător autorizării, pentru realizare etaj 9 retras, împrejmuire teren și organizare de șantier“, amplasat în Constanța, strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3. 

 
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 

Franc Estate Development SRL, în fișa Registrului Comerțului 

 
Înmatriculată în anul 2015, Franc Estate Development SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
 
Asociați persoane fizice sunt: Barbă Valentin, cu 32,5% din capitalul social, Mihăilescu Cristian, cu 33,75% din capitalul social, Barba Alexandru, cu 33,75% din capitalul social. Cei trei asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul 2016, Franc Estate Development SRL a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de 38.293 de lei și un profit de 1.522 de lei.
 
De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 1.028 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 941 lei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii