Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:17 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Franc Estate Development ridică un nou bloc de șase etaje în zona Universității Ovidius

ro

05 Mar, 2022 00:00 1262 Marime text
  • Prin CU 326 din data de 3 martie 2022, societatea intenționează edificarea pe aleea Universității a unui imobil 2S+P+6E+etaj tehnic+terasă circulabilă
 
Primăria Constanța a eliberat un document de urbanism pentru firma Franc Estate Development SRL care dorește să construiască un nou imobil, în municipiul Constanța.
 
Prin CU 326 din data de 3 martie 2022, societatea intenționează edificarea pe aleea Universității a unui imobil 2S+P+6E+etaj tehnic+terasă circulabilă – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier.
 
Amintim că pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, la nr, 325C, societatea Franc Estate Development SRL ridică un imobil cu funcțiunea de locuințe colective. Pentru a realiza această investiție, pe 1 octombrie 2020 au început lucrările pentru desființarea unui imobil de pe teren. Autorizația de desființare a fost eliberată pe 14 august 2020, iar termenul limită pentru finalizarea lucrărilor a fost 1 octombrie 2021. Totodată, pe 31 august 2020, a fost eliberată Autorizația de Construire nr. 1187, cu valabilitate de 48 de luni, pentru construirea unui imobil 2S+P+supantă+6E – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter. Lucrările au început anul trecut, pe 9 septembrie, termenul de finalizare fiind 8 septembrie 2024.
 
Alte investiții

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare a proiectului imobiliar deținut de Franc Estate Development SRL.
 
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil 2S+P+mezanin+6E – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier-cu condiția încadrării în Hmax=27m”, amplasat în municipiul Constanța, b-dul. Aurel Vlaicu nr. 235D, lot 1, județul Constanța.
 
Titular al proiectului este Franc Estate Development SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Pescărus nr. 49, județul Constanța.
 
Act de la Primăria Constanța

 
Primăria municipiului Constanța a emis un Certificat de Urbanism pentru firma Franc Estate Development SRL, care dorește să investească într-un imobil de 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Astfel, municipalitatea a emis Certificatul de Urbanism nr. 2785 din data de 7 septembrie 2020, pentru Franc Estate Development SRL, pentru următorul proiect: „ Construire imobil 2S+P+MEZANIN+6E - locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier cu condiția încadrării în Hmax = 27 metri”. Investiția urmează să fie ridicată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 325D, lot 1, municipiul Constanța.Valabilitatea documentației este de 12 luni.

 
Undă verde de la mediu
 
Amintim că Franc Estate Development SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru supraetajarea blocului de 8 etaje situat pe strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3 din municipiul Constanța.
 
Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modificare de proiect în curs de execuție autorizat cu A.C. nr. 921/12.06.2019 «Construire imobil S+P+8e – locuințe colective și împrejmuire teren» prin compartimentări interioare, refațadizare, amenajare terase circulabile și necirculabile și supraetajare cu un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20% din suprafața construită desfășurată conform Legii 50/1991, numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător autorizării, pentru realizare etaj 9 retras, împrejmuire teren și organizare de șantier“, amplasat în Constanța, strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3.
 
Franc Estate Development SRL, în fișa Registrului Comerțului
 
Înmatriculată în anul 2015, Franc Estate Development SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
 
Asociați persoane juridice sunt: FGK Fortune SRL, cu 34% din capitalul social, cât și ABV Alval General SRL, cu 66%. Administratorii sunt Alexandru Barbă, Valentin Barbă și Cristian Mihăilescu.
 
Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 941 lei. În 2019, societatea a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 20.391 lei, cu o pierdere de 54.139 lei. În 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 76.765 lei, cu un profit de 37.945 lei.
 
ABV Alval General SRL mai este asociat în AB Venture Invest SRL și în Franc Construct SRL. FGK Construct SRL este asociat în Franc Construct SRL.
 
Valentin Barbă mai este asociat în firmele ABV Alval General SRL, ABV Intertrade SRL, AB Venture Invest SRL, Hesperis Distribution Group SRL. Mihăilescu Cristian este asociat al societățiilor FGK Fortune SRL, Franc Construct SRL, Trinity SRL. Alexandru Barbă mai este asociat în societățiile ABV Alval General SRL, AB Venture Invest SRL, Franc Construct SRL, Hesperis Distribution Group SRL și Sibav Invest SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Care este stadiul lucrărilor la blocul de șase etaje de pe bulevardul Aurel Vlaicu, ridicat de Franc Estate Development

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii