Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:10 16 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este vizat un complex rezidenţial din Mamaia Nord Ce a solicitat de la APM Constanţa familia omului de afaceri Zelca

ro

18 Sep, 2017 00:00 4970 Marime text
SC Alezzi Beach Resort SRL a prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa documentaţia tehnică pentru „Construcţie ansamblu rezidenţial locuinţe de vacanţă cu regim de înălţime maxim D+P+7E, racorduri/branşamente utilităţi, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică“.
 
Viitorul cartier este situat în Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1/1 (NNs158/5). Prin prezenta documentaţie, SC Alezzi Beach Resort SRL solicită acord de mediu pentru construcţie ansamblu rezidenţial locuinţe de vacanţă cu regim de înălţime maxim D+P+7E, racorduri/branşamente utilităţi, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică.
 
Prin proiect se propune construirea a cinci clădiri de blocuri cu regim de înălţime D+P+7E şi a patru parcări regim demisol, dintr-un ansamblu rezidenţial format din cinci corpuri cu funcţiunea de locuinţe de vacanţă, racorduri/branşamente utilităţi, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică, care să completeze corpurile de clădire existente. Pe teren sunt autorizate cinci corpuri de clădire cu funcţiunea de locuinţe colective de vacanţă cu regim maxim P+8E, spaţii comerciale la parterul acestora, centru SPA, fitness, piscine exterioare, locuri de joacă şi nouă corpuri comerciale cu regim parter. Suprafaţa terenului este de 24.720 m, conform actelor de proprietate. Construcţiile rezultate vor avea un regim de înălţime maxim de D+P+7E. Construcţiile propuse vor acomoda 17 apartamente pe nivel curent şi 16 apartamente la nivel parter, cu funcţiunea locuinţe de vacanţă. În nivelul demisolului se propun parcaje/garaje. Număr de apartamente cu suprafaţă până în 100 mp: 675.

Alezzi Beach Resort SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înfiinţată în anul 2016 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Enache Claudiu Zelca, născut pe 27.12.1975, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, Adrian Zelca, născut pe 24.01.1983, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, Cristian Zelca, născut pe 2.12.1984, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, şi Anca Raluca Perifan, născută pe 17.08.1987, în Constanţa, cu 70% din capitalul social. Administratorul Alezzi Beach Resort SRL, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Adrian Zelca.

Citeşte şi: 

Complexul rezidenţial ridicat de familia Zelca în Mamaia Nord creşte

Familia Zelca înfiinţează o nouă firmă de imobiliare la Constanţa

Constănţenii se pot opune! Dezbatere publică pentru un complex rezidenţial ridicat de Stop SRL în Mamaia Nord

UPDATE Ce spune patronul Costică Zelca. Un turist se plânge de serviciile hotelului Malibu din Mamaia

Omul de afaceri Costică Zelca, nemulţumit de pedeapsă. A fost condamnat alături de Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

Costică Zelca a fost condamnat la cinci ani de închisoare. SC Stop SRL, obligată să mediatizeze sentinţa la TV Neptun

Un nou ansamblu rezidenţial Stop SRL, controlată de Zelca, vrea să ridice 18 blocuri în Mamaia

Ti-a placut articolul?

Comentarii