Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de urbanism nou pentru fostul consilier local Ion Virgil Lixandru. Vrea să construiască un ansamblu de blocuri

ro

16 Sep, 2021 00:00 2702 Marime text
  • Agertrans SRL a obținut un Certificat de Urbanism de la Primăria Constanța
  • Se dorește introducere în intravilan a terenului parcela A1080/3
  • Pe acel lot se va construi, ulterior, un ansamblu rezidențial de locuințe colective P+4E, P+6E ȘI P+8E
 
Agertrans SRL a obținut un Certificat de Urbanism de la Primăria Constanța pentru o investiție imobiliară în municipiu. Firma este controlată de fostul consilier local PNL Ion Virgil Lixandru.
 
Astfel, prin 2809 din data de 15 septembrie 2021, Agertrans SRL, prin Nelu Voicilă, dorește elaborarea unui PUZ pentru introducere în intravilan a terenului parcela A1080/3 și construire ansamblu rezidențial de locuințe colective P+4E, P+6E ȘI P+8E, echipamente publice și comerciale specific zonei rezidențiale, serivcii, comerț, scuaruri publice, spații de loisir și agreement (parc urban). Valabilitatea documentului este de 24 de luni.
 

Agertrans SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Firma a fost înființată în anul 1998, cu sediul social în Agigea, pe strada Ecluzei. Asociați sunt Ion Virgil Lixandru, cu 99,99% și Paula Anca Lixandru, cu 0,01%. Administrator este Nelu Voicilă. În anul 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 363.288 lei, cu un profit de 1.124.187 lei.
 

Alte investițiiPe 28 octombrie 2020, Euro Vial Residence SRL a obținut de la primăria Constanța și autorizația de construire pentru ansamblul turistic pe care îl ridică pe în stațiunea Mamaia. Autorizație de construcție pentru modificarea proiectului imobiliar, prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20%.

SC Euro Vial Residence SRL, controlată de fostul consilier local PNL Ion Virgil Lixandru, a modificat în 2019 imobilul pe care îl ridică în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 341

Firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 276, pentru modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 901/07.06.2019 - construire ansamblu turistic corp A-2 s+P+5e şi corp B-2s+P+5e prin supraetajare.
 
Euro Vial Property SRL
 
În luna mai, în Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul de rezoluție privind autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății Euro Vial Property SRL. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Fondator al societății este persoana juridică Euro Vial Residence SRL, cu sediul în municipiul Constanța și Lixandru Paula-Anca, cea din urmă fiind și administrator al firmei. Paula Anca Lixandru este soția lui Ion-Virgil Lixandru, cel care deține acționariatul majoritar la Euro Vial Residence.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și

Euro Vial Residence, firma fostului consilier local PNL Ion-Virgil Lixandru, edifică o parcare în Mamaia Nord
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii