Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Mama lui Cristi Borcea ridică un bloc în stațiunea Mamaia

ro

11 May, 2021 15:45 4072 Marime text
  • Mama lui Cristi Borcea, Elena Borcea, prin firma M&A Turism Litoral SRL ridică un bloc de cinci etaje în Mamaia
  • Imobilul este situat în zona Restaurant Dacia

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire imobil S+P+5E+etaj tehnic (etajul 5 format din duplex cu supanta) cu funcțiunea de locuințe colective, apartamente de vacanță și alimentație publică - propus a fi amplasat în statiunea Mamaia, zona Restaurant Dacia, jud. Constanța – titular M&A Turism Litoral SRL.
   
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului mun Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediu: comuna Limanu, str. Castanului,  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

M&A Turism Litoral SRL a fost fondată în 2011, cu sediul social în Olimp, municipiul Mangalia, la complex Muntenia. Elena Borcea, mama fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, din dosarul Retrocedărilor, este asociată cu 90%, alături de Crimbo Gas 2000 SRL, cu o cotă parte de 10%. Administratori sunt Elena Borcea și Nicoleta Sanchi.

Elena Borcea mai este asociată în Aqua Summer SRL, cu o cotă pare de 0,01%, alături de Crimbo Gas 2000 SRL (99,99%), în Complexul Turistic International Doi Cocoși SRL, unde deține 49,95%, alături de Gheorghe Nețoiu, cu o cotă parte de 49,95%, Ioan Coroian – 0,04% și Floarea Niță – 0,04%. Elena Borcea mai este asociat (3%) și administrator la Crimbo Gas 2000 SRL, alături de Violeta Călin. Elena Borcea mai este acționar și administrator la Gaspeco L D SA, unde deține 49% din acțiuni, alături de Gâdoiu Corneliu George și Gâdoiu Dragoș Mădălin. Totodată, deține 50% din acțiunile de la Transpeco Logistics Distributions SA, alături de Corneliu George Gâdoiu.

Gheorghe Nețoiu este un om de afaceri și politician din România, fost acționar al echipelor de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova, și deputat de Dolj între 2012 și 2014, ales din partea PP-DD.


PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii