Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Unul dintre copiii lui Cristi Borcea devine administrator pe litoral! Mama sa îi cedează locul

ro

30 Nov, 2023 17:00 1088 Marime text
  • Angelo Borcea, fiul lui Cristi Borcea împreună cu Mihaela Borcea devine administratorul Muntenia Estival 2002 SRL
  • Acest lucru va fi votat în ședința din decemrie a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor firmei amintite mai sus
 
 
Adunărea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Muntenia Estival 2002 - S.A este convocată, conform unei decizii recent afișate în Monitorul Oficial al României, pe 16 noiembrie 2023 .
 
Borcea Mihaela-Mariana, în calitate de administrator unic al Societăţii Muntenia Estival 2002 - S.A., cu sediul social în Complex Muntenia - I3, camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor MUNTENIA ESTIVAL 2002 - S.A., pentru data de 18.12.2023, ora 13.00, la sediul Societăţii MUNTENIA ESTIVAL 2002 - S.A., din judeţul Constanţa, mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia - I3, în incinta Hotel Muntenia.
 
În cazul în care nu sunt întrunite condiţiile pentru desfăşurarea şedinţei sau pentru adoptarea în mod valabil a hotărârilor, prin prezenta se convoacă o nouă Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 19.12.2023, ora 13.00, la sediul social al MUNTENIA ESTIVAL 2002 - S.A., din judeţul Constanţa, mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia - I3, în incinta Hotel Muntenia, având aceeaşi ordine de zi.
 
Ordinea de zi va fi următoarea:
 
1.Revocarea doamnei Borcea Mihaela-Mariana din funcţia de administrator al societăţii.
2.Numirea în funcţia de administrator al societăţii al lui Borcea Mihai-Angelo, cetăţean român.
3.Revocarea dreptului de semnătură al doamnei Borcea Mihaela-Mariana în faţa oricărei instituţii bancare, asupra tuturor conturilor bancare ale societăţii.
4.Acordarea dreptului de semnătură în bancă lui Borcea Mihai-Angelo în faţa oricărei instituţii bancare, asupra tuturor conturilor bancare ale societăţii.
5.Împuternicirea administratorului unic al M&A TURISM LITORAL - S.R.L., Borcea Elena, pentru a semna orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a
hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.
6. Diverse.
 
La Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor sunt îndreptăţiţi să participe şi să voteze toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de referinţă 14.12.2023.
 
Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.
 
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Citește și:
Modificări în firma controlată de Mihaela Borcea, pe litoral!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii