Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut om de afaceri, asociat cu Cristi Borcea și Dan Șucu, s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

ro

13 Feb, 2024 12:00 1346 Marime text
foto: PexelsVirgil Chirică, unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi Borcea și Dan Șucu, s-a sinucis în vila sa din Voluntari

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, citat de ȘtirileProtv.ro, omul de afaceri a fost găsit fără suflare "la data de 4 februarie".

"Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani", au transmis oamenii legii.


Afaceristul și-ar fi  planificat în detaliu sinuciderea, dorind să moară intoxicat cu fum. Din acest motiv, Chirică ar fi cumpărat câteva grătare și mai mulți saci cu cărbuni.

Potrivit surselor Știrilor PRO TV, în ziua în care s-a sinucis, milionarul s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-a ucis.

Înainte de a se sinucide, Virgil Chirică a scris un bilet de adio și a înghițit câteva pastile.

Milionarul a scris pe o foaie de hârtie: "I am already asleep" (n.r. - Sunt deja adormit).

În acest caz, "polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", au transmis oamenii legii. 

Virgil Chirică deținea funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group și era asociat și într-un proiect imobiliar din nordul Bucureștiului cu afaceriști cunoscuți, printre care Cristi Borcea și Dan Șucu. 

Sursa: StirileProtv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii