Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:29 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc nou pe strada Napoli, din Constanța!

ro

15 Dec, 2022 16:22 1396 Marime text
Autorizație de construire pentru American Partner SRL!

Firma a obținut de la Primăria Constanța joi, 15 decembrie 2022, AC 1130 pentru construirea unui bloc pe strada Napoli nr. 17. Este vorba de un imobil S+P+4E+etaj tehnic locuințe colective cu parter comercial și parcări. Documentul este valabil 24 de luni.

Amintim că în luna octombrie, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de American Partner SRL, la Constanța.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „CONSTRUIRE  IMOBIL S+P+4E+ETAJ TEHNIC CU PARCARI LA SUBSOL SI PARTER COMERCIAL, LOCUINTE COLECTIVE, cu respectarea utilizari admise  cu conditionari” se admit functiuni comerciale, cu conditia ca suprafata acestora sa nu depaseasca 250 mp ADC, sa nu genereze transporturi grele, sa nu atraga mai mult de 5 autoturisme, sa nu fie poluante,  sa nu aiba un program prelungit dupa orele 22.00 si sa nu utilizeze terenul liber  al parcelei pentru depozitare si productie”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Tomis,, nr. 425, lot 1,  județul Constanța.
 

   

Despre American Partner SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul în Ovidiu, pe strada Poștei. Asociat unic și administrator este Gheorghe Libu, care a mai avut și firma radiată Geos Food SRL. În anul 2021, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 1.212.387 lei, cu un profit de 577.407 lei.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii