Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc nou pe bulevardul Tomis, din Constanța! Cine investește

ro

09 Jul, 2022 00:00 1729 Marime text
  • Este vorba de proiectul Construire imobil S+P+4E+etaj tehnic cu parcări la subsol
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pe care îl pregătește American Partner SRL, în municipiul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire  imobil S+P+4E+etaj tehnic cu parcari la subsol si parter comercial, locuinte colective, cu respectarea utilizări admise  cu condiționări” - se admit funcțiuni comerciale……cu condiția ca suprafața acestora să nu depășească 250 mp ADC, să nu genereze transporturi grele, să nu atragă mai mult de 5 autoturisme, să nu fie poluante, să nu aibă un program prelungit după orele 22.00 și să nu utilizeze terenul liber al parcelei pentru depozitare și producție,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Tomis nr. 425, lot 1,  judetul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 

Despre American Partner SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul în Ovidiu, pe strada Poștei. Asociat unic și administrator este Gheorghe Libu, care a mai avut și firma radiată Geos Food SRL. În anul 2021, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 1.212.387 lei, cu un profit de 577.407 lei.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Autorizație de construire pentru MCF Construct 2000 SRL! Ce investiție va realiza pe strada Teleajen din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii