Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța Bloc nou pe bulevardul Tomis, din Constanța! Cine investește

ro

11 Oct, 2022 10:10 1502 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul realizat de American Partner SRL, la Constanța.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „CONSTRUIRE  IMOBIL S+P+4E+ETAJ TEHNIC CU PARCARI LA SUBSOL SI PARTER COMERCIAL, LOCUINTE COLECTIVE, cu respectarea utilizari admise  cu conditionari” se admit functiuni comerciale, cu conditia ca suprafata acestora sa nu depaseasca 250 mp ADC, sa nu genereze transporturi grele, sa nu atraga mai mult de 5 autoturisme, sa nu fie poluante,  sa nu aiba un program prelungit dupa orele 22.00 si sa nu utilizeze terenul liber  al parcelei pentru depozitare si productie”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Tomis,, nr. 425, lot 1,  județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   

Despre American Partner SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul în Ovidiu, pe strada Poștei. Asociat unic și administrator este Gheorghe Libu, care a mai avut și firma radiată Geos Food SRL. În anul 2021, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 1.212.387 lei, cu un profit de 577.407 lei.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii