Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurora Mamaia SRL, certificat de urbanism pentru o investiție imobiliară

ro

05 Jan, 2023 00:00 1415 Marime text
  • Documentul este valabil 24 de luni și vizează investiția din stațiunea Mamaia, Complex Aurora.
 
SC Aurora Mamaia SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism aferent investiției pe care urmează să o realizeze în stațiunea Mamaia.
 
Prin CU 19 din data de 4 ianuarie 2023, societatea Aurora Mamaia SRL va elabora un plan urbanistic de detaliu pentru construirea unui imobil D+P+2E cu funcțiunea de cazare. Documentul este valabil 24 de luni și vizează investiția din stațiunea Mamaia, Complex Aurora.
 
Amintim că prin CU 3224 din data de 13 decembrie 2022, Aurora Mamaia SRL dorea să monteze o instalație automată de alimentare mașini electrice și autovehicule cu combustie internă, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 181 din Constanța. Răspunsul primit a fost că „ nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate prin HCL nr. 128/29.04.2020 (utilizări admise)”. Documentul este valabil 12 luni.
 

Date despre societatea Aurora Mamaia SRL


Societatea Aurora Mamaia SRL a fost înființată în anul 1991 și are sediul în stațiunea Mamaia, Hotel Aurora.

Societatea este administrată de Mambet Iuksel și Mambet Meriem, iar asociații sunt Subhie Agiacai și Mambet Meriem, moștenitoarele lui Saladin Agiacai, fost proprietar al hotelului Aurora. Iuksel Mambet mai apare în firmele Novus Construct SRL și Newagro SRL. În anul 2021, firma a raportat 51 de salariați, o cifră de afaceri de peste 9,8 milioane lei și un profit de 495.212 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Răspuns negativ primit de Aurora Mamaia SRL pentru instalarea unei stații de încărcare mașini electrice, la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii