Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Cum arată terenul din Mamaia pe care va fi înălțat un bloc de 8 etaje? (GALERIE FOTO)

ro

02 Apr, 2024 17:00 895 Marime text
  • Prin AC 1039 din data de 6 decembrie 2023, firma amintită va construi un imobil apartamente de vacanță P+8E
 
Titi’s Klab Rezidence SRL a obținut autorizația de construire pentru imobilul de 8 etaje pe care dorește să îl edifice pe bulevardul Mamaia din Constanța.

 
Prin AC 1039 din data de 6 decembrie 2023, firma amintită va construi un imobil apartamente de vacanță P+8E cu spații comerciale și spații alimentare publică la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentația este valabilă 24 de luni, fiind eliberată de Primăria Constanța.
 
 
Amintim că Primăria Constanța a mai eliberat un certificat de urbanism pentru firma Titi’s Klab Rezidence SRL, care dorește să edifice un bloc în Mamaia.

 
Prin CU 3283 din data de 29 decembrie 2022, societatea dorește să construiască un imobil locuințe de vacanță P+8E cu spații comerciale și spații alimentație publică la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier, în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, lot 2. Documentul este valabil 24 de luni.

 
Nu este primul document obținut de societate. Mai exact, prin CU 2800 din data de 11 noiembrie 2022, societatea amintită dorește să investească în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, Lot 2, prin edificarea unui imobil S+P+8E cu funcțiunea de alimentație publică, spații comerciale, apartamente de vacanță. Documentul este valabil 24 de luni.
 

 

Aducem aminte că Aristotel și Aurora Cazacu au solicitat mai multe Certificate de Urbanism la Primăria Constanța pentru mai multe investiții în stațiunea Mamaia. Un singur proiect a primit un răspuns pozitiv de la municipalitate, alte două fiind respinse motivat. Astfel, prin CU 2197 din data de 15 iulie 2021, societatea Mariachis Klab Rezidence SRL prin Aristotel Cazacu a obținut documentul necesar construirii unui spațiu comercial cu regim de înălțime parter, în stațiunea Mamaia, zona complex turistic Caraiman. 
Prin CU 2198 din 15 iulie 2021, aceeași firmă Mariachis Klab Rezidence SRL a dorit să construirea un alt spațiu comercial – magazin alimentar și spațiu alimentație publică, regim de înălțime P+M, zona complex turistic Caraiman. Răspunsul primăriei a fost negativ pentru că nu regimul maxim de înălțime aprobat este parter. Un al treilea certificxat, 2199/15.07.2021 a fost solicitat de Titi`s Klab Rezidence SRL prin Aurora Cazacu pentru construirea unui bloc D+P+8E+etaj tehnic cu funcțiunile: parcare demisol, spații comerciale și alimentație publică la parter și apartamente de vacanță la etaje, în zona Zona Minigolf București-lot 2, . Documentul a fost respins pentru că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate privind regimul maxim de înălțime.
 
 

Blocul de 8 etaje și încercările de obținere a autorizațiilor

Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a emis pentru Aristotel Cazacu, pe data de 23 martie 2020 un act de urbanism, necesar edificării unui imobil de opt etaje în Mamaia, în zona Minigolf București, Lot 2. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1280  - Construire imobil P+8 etaje cu funcțiunea de locuințe colective, restaurant și spații comerciale la parter.


Reamintim că Aristotel Cazacu a mai obținut de la Primăria Constanța, pe data de 14 februarie, certificatul de urbanism nr. 718, care constă în „Construire imobil P+M+7-8etaje retras, deoarece nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat P+8e“, în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, Lot 2.
 


Mariachis Klab Rezidence SRL, deținută de Aurora și Aristotel Cazacu, a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“, realizat în stațiunea Mamaia, zona Popas Tabăra Turist, chioșc 1 + chioșc 2 și b-dul Mamaia nr. 526A. Ulterior, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“.


De asemenea, societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obținut pe data de 10 mai 2019, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spații comerciale la parter în stațiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinația de locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații alimentație publică la parter. Organizare șantier“. De asemenea, Mariachis Klab Residence SRL, deținută de Cazacu Aurora și Cazacu Aristotel, a obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 30 noiembrie, autorizația de desființare nr. 105 – „Desființare imobile - corp C1, C2“.

 

Despre Titi’s Klab Rezidence SRL

 
Conform termene.ro, firma a raportat pe anul 2022 un număr de 8 salariați, la o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei și un profit de 683.980 lei. Compania este fondată în anul 2017 și are sediul social în Mamaia, Restaurant Modern. Aurora Cazacu este asociat unic, cât și administrator.
 
Aurora Cazacu mai apare asociat unic în Mariachis Klab SRL (anterior, asociat unic era Aristotel Cazacu) și în Aristotelus Trend Rezidence SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Imagini spectaculoase din dronă! Cum arată terenul COMCM SA după desființarea construcțiilor din Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii