Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aparthotel cu opt etaje în stațiunea Mamaia. Plan Urbanistic de Detaliu, în consultare publică

ro

29 Jan, 2021 00:00 2186 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în consultare elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu care vizează construirea unui aparthotel cu opt etaje, în stațiunea Mamaia
  • Inițiator PUD este Serghei Antonevici, proprietar al terenului în suprafață de 500 mp
  • Certificatul de urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu a fost eliberat de Primăria Constanța în 2019
  • Observații și propuneri asupra intenției de PUD pot fi depuse până pe 10 februarie
 
Primăria Constanța a lansat în consultare elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu care vizează construirea unui aparthotel cu opt etaje, cu regim de înălțime maxim permis (opt etaje), cu un P.O.T. de 56,10% și un C.U.T. maxim, de 4, în stațiunea Mamaia, pe bulevardul cu același nume la nr.501.
Inițiator PUD este Serghei Antonevici, proprietar al terenului în suprafață de 500 mp.
Prin intermediul PUD-ului, inițiatorul propune ca accesul către investiția sa, să se realizeze din Bulevardul Mamaia, prin desființarea unor locuri de parcare, vezi secțiunea “documente”.
Certificatul de urbanism necesar elaborării Planului Urbanistic de Detaliu a fost eliberat de Primăria Constanța în 2019.
Toate persoanelor interesate pot trimite observații și propuneri asupra intenției de PUD până pe 10 februarie a.c. prin e-mail - primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă, la sediul Primărie din B-dul Tomis nr. 51, etaj 1, Serviciul Strategii Urbane sau le pot depune la Registratura Primăriei Constanța, de la Centrul de Informare Cetățeni din incinta City Park Mall.
 
Citește și:

Un investitor vrea să ridice un hotel în zona Beach Land, Năvodari

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii