Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:06 07 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu de imobile de șase etaje, în Constanța! Cine este investitorul

ro

25 May, 2022 00:00 1129 Marime text
  • Documentul are o valabilitate de 12 luni
 
Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism necesar investitorului PFA Alexa V. Gheorghe pentru a construi un ansamblu de locuințe în cartierul Tomis Plus.
 
Mai exact, prin CU 1028 din data de 24 mai 2022, a fost emis documentul pentru „Construire ansamblu imobile cu destinația de locuințe colective și funcțiuni complementare cu regim de înălțime S+P+6E+ET, amenajare și împrejmuire teren, piscină, siglă luminoasă, organizare de șantier”. De asemenea prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: branșamente utilități.
 
Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Reamintim că Primăria Constanța a eliberat alte două certificate de urbanism pentru PFA Alexa V. Gheorghe car edorește să investească în Palazu Mare.
 
Ambele documente vizează construirea unui ansamblu de imobile cu destinația de locuine colective și funcțiuni complementare cu regim de înălțime S+P+5E+Et, amenajare și împrejmuire teren, piscină, siglă luminoasă și organizare de șantier.
 
Conform CU 606 și 607 din data de 8 aprilie 2022, cele două documente nu pot fi folosite pentru branșamente utilități conform prevederi art. 11, al. 7, lit. e din Legea nr. 50/1991.
 
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ansamblu de imobile în Palazu Mare. Iată cine investește
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii