Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:05 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alte modificări la City Park Mall Ce a depus NEPI Five Property Development la APM Constanţa

ro

26 Apr, 2017 00:00 5686 Marime text
Investiţiile la mallul din parcul Tăbăcărie, deţinut de NEPI Five Property Development SRL, continuă. Vorbim despre noua clădire a City Park Mall din Constanţa, unde investitorul doreşte să supraetajeze corpul de parcare existent de la 2S la 2S+P+1E+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcare nord.
 
Societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, pentru NEPI Five Property Development SRL, anunţă constănţenii că a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Supraetajare corp parcare existent de la 2S la 2S+P+1E+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcare nord“. Informaţiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00, şi la sediul NEPI Five Property Development SRL, din Bucureşti. De asemenea, cei interesaţi pot transmite şi observaţii la sediul APM Constanţă, între orele 9.00 şi 13.00.
 
Precizăm că i-am contactat pe reprezentanţii companiei NEPI Five Property Development SRL pentru a afla mai multe detalii cu privire la acest subiect. În momentul în care vom primi punctul de vedere al societăţii, îl vom publica.

UPDATE, 26 aprilie: „Proiectul, depus la APM Constanța, se referă la extinderea zonei de parcare din zona Soveja cu două niveluri. Această măsură este necesară pentru a asigura confortul clienților noștri, dat fiind că numărul zilnic al vizitatorilor City Park Constanța este de ordinul zecilor de mii. Lucrările vor începe în luna mai și estimăm că se vor finaliza la finalul verii“, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Corina Olteanu de la NEPI Investment Management SRL.
 
Reamintim că, pe data de 9 martie, societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SA a obţinut de la Primăria Constanţa două autorizaţii de construire pentru societatea NEPI Five Property Development SRL. Este vorba despre Autorizaţia de construire nr. 180 - „Relocare şi reconfigurare interioară zona entertainment şi extindere cu terasă exterioară la nivel etaj 1 în imobil existent 2s+P+1e+etaj tehnic complex comercial prin recompartimentări interioare şi implementarea de echipamente suplimentare - lift exterior“ şi Autorizaţia de construire nr. 181 - „Reconfigurare interioară zona food court şi extindere cu terasă exterioară la nivel parter şi reconfigurare grupuri sanitare subsol 1 în imobil existent 2s+P+1e+Etaj tehnic complex comercial“.

NEPI Five Property Development SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înfiinţată în anul 2013 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Societatea este deţinută de NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, Amsterdam, cu 99,9% din capitalul social, NEPI Bucharest Two SRL, cu sediul în Bucureşti, cu 0,1% capitalul social.
 
Administratorii societăţii sunt Alina Maxim, născută la 29.01.1975, în Braşov, Iuliu Bartha Şteţ, născut pe 25.05.1976, în Cluj-Napoca, Ovidiu Andrei Pop, născut pe 31.08.1977, în Câmpulung, Argeş, NEPI Investment Management, cu sediul în Bucureşti, reprezentată prin Mirela Florenţa Covaşă, născută la 1.05.1982, în Urziceni, Ialomiţa, Adrian Chiriac, născut pe 31.08.1986, în Bucureşti, şi Cristian Sorin Badea, născut pe 19.07.1977, în Buzău. NEPI Five Property Development SRL desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

Despre Everest Investiţii şi Consultanţă SRL

Înfiinţată în anul 2005, Everest Investiţii şi Consultanţă SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice sunt NEPI Bucharest Two SRL, cu 0,01% din capitalul social, şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% din capitalul social. Persoane Împuternicite sunt Alina Maxim, născută pe 29.01.1975, în Braşov, Ovidiu Andrei Pop, născut pe 31.08.1977, în Câmpulung, Argeş, Iuliu Bartha Şteţ, născut pe 25.05.1976, în Cluj-Napoca, NEPI Investment Management SRL, reprezentată prin: Mirela Florenţa Covaşă, Adrian Chiriac şi Cristian Sorin Badea. Everest Investiţii şi Consultanţă SRL se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
În prezent, mallul se află în portofoliul NEPI. Fondul sud-african de investiţii NEPI a achiziţionat, în luna decembrie 2013, prin intermediul NEPI Four Real Estate Solutions şi NEPI Bucharest Two, centrul comercial City Park Constanţa, cu o suprafaţă închiriabilă brută de 29.284 de metri pătraţi de la SC Everest Investiţii şi Consultanţă SRL. Odată cu centrul comercial din Constanţa, cei de la NEPI au cumpărat şi proiectul de extindere. După un timp, mallul a ajuns la NEPI Five Property Development SRL, firmă înfiinţată în anul 2013. Atunci, asociaţii firmei erau: Ne Property Cooperatief UA (cu sediul social în Olanda), care deţinea 999 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9%, şi SC NEPI Bucharest Two SRL, care deţinea o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,1%. Administratorii societăţii erau: Victor Semionov (născut în 1977, la Chişinău), Alexandru Morar (născut în 1983, la Târgu Mureş), Tiberiu Smaranda (născut în 1981, la Râmnicu Vâlcea).
 
Citeşte şi:
 
NEPI Five Property Development vrea să modifice din nou City Park Mall. Primăria Constanţa a aprobat
 
Noi modificări la City Park Mall! Ce şi-au propus investitorii să supraetajeze
 
City Park Mall, din nou modificat! Cum pot influenţa constănţenii proiectul NEPI Five Property Development
 
Două noi sensuri giratorii Extinderea mall-ului construit de NEPI aduce modificări majore traficului constănţean
 
Modificări la City Park Mall? Ce act a obţinut NEPI Five Property Development de la Primăria Constanţa
 
City Park, în atenţia Primăriei Constanţa
De ce a mai solicitat NEPI Five Property Development o autorizaţie de construire

 
Concesionări şi retrocedări cu dedicaţie
City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (I) (galerie foto+document)

 
Concesionări şi retrocedări cu dedicaţie City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (II) (galerie foto + documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 26 Apr, 2017 11:29 Bună ziua Vedeţi golanii tot golani rămân. Cum să faci așa ceva dacă spui că eşti constănţean şi iubeşti aceste locuri? Eu cred că această speluncă de prost gust trebuie demolată şi locul adus la situaţia iniţială pentru că noi nu mai avem parcuri şi verdeaţă, locuri de recreere şi joacă pentru copii. Dar pentru acest lucru este obligatoriu ca noi cetăţenii oneşti ai acestui oraş să ne împotrivim prin toate mijloacele posibile pentru ca urmaşii noştri să nu ne acuze mai târziu de laşitate şi nepăsare. Solicit constănţenilor tineri şi liberi să organizeze marșuri de protest şi apărare a dreptului la o viaţă CURATĂĂĂĂ pentru noi şi cei ce ne vor urma nouă. Cereţi pe lângă condamnarea corupţilor şi hoţilor politici şi nu numai şi interzicerea DISTRUGERILOR DE PĂDURI, LACURI, SPAŢII VERZI şi tot ce concură la o viaţă mai curată. Nicăieri în lumea civilizată nu este permis ca persoane dubioase asociate cu instituțiile locale să facă asfel de lucruri. CONSTĂNŢEI să ne trezim până nu va fi târziu. Să interzicem modificările golăneşti a PZ-utilor, PD-urilor după cum dictează interesele celor din jurul lui FĂGĂDĂU. O zi bună