Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:21 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care deține City Park Mall din parcul Tăbăcăriei și-a schimbat numele

ro

24 Feb, 2018 00:00 4137 Marime text
NEPI Five Property Development SRL, societatea care deţine City Park Mall, din parcul Tăbăcărie, a decis să-şi schimbe numele. Reamintim că terenul pe care se află centrul comercial City Park Mall din Constanţa este deţinut de City Park Constanţa SRL (fosta Everest Investiţii şi Consultanţă SRL).
 
Adunarea Generală a Acţionarilor NEPI Five Property Development SRL, societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Bucureşti, a avut loc pe data de 29 ianuarie 2018.
 
NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială, în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenta Covaşă, în calitate de reprezentant al administratorului, şi NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, deţinând 999 de părţi sociale, în valoare totală de 9.990 de lei, reprezentând 99,9% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de către Mirela-Florenta Covaşă, în calitate de împuternicit, au decis, în unanimitate, unele modificări.
 
Astfel, s-a hotărât schimbarea denumirii societăţii, din NEPI Five Property Development SRL în Constanţa Shopping City SRL, conform rezervării de denumire nr. 14205/15.01.2018, eliberată de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
 
O altă decizie se referă la revocarea unui reprezentant al administratorului persoană juridică NEPI Investment Management SRL. S-a aprobat revocarea mandatului de reprezentant al administratorului persoană juridică NEPI Investment Management SRL, respectiv mandatul de reprezentant al lui Adrian Chiriac. De asemenea, a fost aprobată descărcarea lui Adrian Chiriac de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii, în numele NEPI Investment Management SRL, de la data numirii şi până la data revocării lui.
 
Asociaţii NEPI Five Property Development SRL au aprobat acordarea unei împuterniciri pentru Irina Albuşel, Maria-Alexandra Mocanu şi Cristiana-Georgeta Budileanu. Oricare dintre aceste persoane, în numele şi pe seama societăţii, vor putea reprezenta firma în toate procedurile legate de înregistrarea valabilă a prezentei hotărâri la Registrul Comerţului şi la orice alte instituţii şi autorităţi, dacă este cazul, fără a se limita la redactarea, semnarea, depunerea, îndreptarea oricăror erori materiale şi susţinerea, în numele societăţii, a oricăror cereri şi documente necesare înregistrării operaţiunilor mai sus menţionate, inclusiv, dar fără a se limita la actul constitutiv actualizat, şi vor putea primi orice documente în numele societăţii.
 
Citeşte şi:
 
SC NEPI Five Property Development SRL, certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vizat City Park Mall, din parcul Tăbăcărie
 
NEPI Five Property Development SRL are acordul municipalităţii. City Park Mall Constanţa va suferi noi modificări
 
Primăria Constanţa, undă verde pentru NEPI Five Property Development SRL. Ce va mai face firma care deţine City Park Mall
 
Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele
 
Ce a mai pus la cale NEPI Five Property Development SRL? City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări (document)
 
Modificări la City Park Mall Constanţa. Ce răspuns a primit NEPI Five Property Development SRL de la APM Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii