Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:37 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC NEPI Five Property Development SRL, certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vizat City Park Mall, din parcul Tăbăcărie

ro

26 Jan, 2018 00:00 1710 Marime text
SC Nepi Five Property Development SRL, care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie, a solicitat Primăriei Constanţa un certificat de urbanism.
 
Pe data de 23 ianuarie, Primăria Constanţa a emis Certificatul de urbanism nr. 93 pentru „Amplasarea a trei prisme cu structura din otel laminat la laturile de 6,3 m X 3,3 m X 3,3 m, fără fundaţie, cu respectarea Regulamentului de signalistică aprobat prin HCL nr. 217/13.10.2015“. Reamintim că terenul pe care se află centrul comercial City Park Mall din Constanţa este deţinut de City Park Constanţa SRL (fosta Everest Investiţii şi Consultanţă SRL).
 
Anul trecut, pe data de 10 noiembrie, NEPI Five Property Development SRL a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 1636, care constă în „Supraetajare corp parcare existent de la 2s la 2s+P+1e+terasă şi rampă rutieră de legătură cu Parcarea Nord“. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni. Anterior, pe data de 27 octombrie, compania a obţinut de la municipalitate şi Certificatul de urbanism nr. 3299. Actul eliberat de municipalitate constă în „Semaforizare intersecţie bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - strada Soveja“.

NEPI Five Property Development SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2013, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt NE Property Cooperatief U.A., cu sediul în Olanda, cu 99,9% din capitalul social, şi NEPI Bucharest Two SRL, cu sediul în Bucureşti, cu 0,1% din capitalul social. Persoane împuternicite în NEPI Five Property Development SRL sunt: Alina Maxim, Iuliu Bartha-Şteţ, Ovidiu Andrei Pop, Sebastian Mahu, NEPI Investment Management SRL, reprezentată prin Eliza Predoiu, Mirela-Florenţa Covaşă şi Adrian Chiriac. NEPI Five Property Development SRL desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Activităţi secundare ale companiei sunt: furnizarea de abur şi aer condiţionat, captarea, tratarea şi distribuţia apei, colectarea şi epurarea apelor uzate, colectarea deşeurilor nepericuloase, dezvoltare (promovare) imobiliară, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, alte activităţi anexe transporturilor, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe, activităţi ale portalurilor web, activităţi ale holdingurilor, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor şi congreselor, alte activităţi recreative şi distractive.
 
NEPI Five Property Development SRL are un punct de lucru în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C. În anul fiscal 2014, compania cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, NEPI Five Property Development SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 11.354.863 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 a NEPI Five Property Development SRL arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de 57.441.892 de lei şi un profit de zero lei.

Citeşte şi:

NEPI Five Property Development SRL are acordul municipalităţii. City Park Mall Constanţa va suferi noi modificări

Primăria Constanţa, undă verde pentru NEPI Five Property Development SRL. Ce va mai face firma care deţine City Park Mall

Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele

Ce a mai pus la cale NEPI Five Property Development SRL? City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări (document)

Modificări la City Park Mall Constanţa. Ce răspuns a primit NEPI Five Property Development SRL de la APM Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii