Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, în vizită în Israel! Va avea o întrevedere cu omologul său, Benjamin Netanyahu

ro

17 Oct, 2023 10:35 805 Marime text
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu se află astăzi, 17 octombrie 2023, în Statul Israel, unde va avea întâlniri cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu și cu reprezentanții comunității românești din această țară afectați de deteriorarea situației de securitate din zonă.

Potrivit unui comunicat al Guvernului României, de asemenea, prim-ministrul României va avea o întrevedere cu Menachem Hacohen, Mare Rabin al comunității evreiești din România în perioada 1997-2011.   

”Am mers în vizită în Israel pentru a transmite mesajul nostru de solidaritate poporului israelian și un puternic semnal de sprijin importantei comunități românești care trăiește în această țară. În vremuri atât de tulburi, România continuă să fie un factor de stabilitate, să apere pacea, valorile democratice, drepturile omului și să combată cu fermitate terorismul, antisemitismul, xenofobia și discursul incitator la ură”, a declarat premierul Marcel Ciolacu. 


Prim-ministrul României și omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, vor susține declarații comune de presă, care vor fi transmise LIVE pe canalele oficiale ale Guvernului.

Premierul Marcel Ciolacu va fi însoțit în vizita în Statul Israel de ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, deputatul Silviu Vexler, președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, și ambasadorul României în Israel, Radu Ioanid.

Citește și: 

Spitalele din Gaza abia fac față loviturilor aeriene și blocadei. Un oficial lansează un apel de ajutor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii