Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Ciolacu a primit astăzi delegația șefilor de misiune ai statelor Organizației Cooperării Islamice și Grupului statelor arabe.

ro

23 Nov, 2023 17:34 738 Marime text
Sursa foto: Facebook





 
  • Primirea șefilor de misiune ai statelor Organizației Cooperării Islamice și ai Grupului statelor arabe acreditați la București 

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a primit astăzi, la Palatul Victoria, delegația șefilor de misiune ai statelor Organizației Cooperării Islamice și Grupului statelor arabe.
Întrevederea a avut loc în contextul recentelor evoluții de securitate din Israel și Fâșia Gaza și s-a axat pe dimensiunea umanitară a conflictului, precum și pe necesitatea promovării păcii și stabilității în Orientul Mijlociu, se arată înr-un comunicat al guvernului.

Premierul Marcel Ciolacu a adresat mulțumiri statelor care au sprijinit repatrierea cetățenilor români din Fâșia Gaza și a pledat pentru respectarea prevederilor dreptului internațional umanitar.

De asemenea, șeful Executivului a subliniat că România a trimis ajutoare pentru populația civilă din Gaza. În același timp, a reafirmat necesitatea eliberării rapide și necondiționate a ostaticilor deținuți de organizația teroristă Hamas, se mai transmite în comunicat.
 
 Citește și
„Prin educarea tinerelor generații despre ceea ce a însemnat regimul comunist, ne asigurăm că toate aceste atrocități nu vor mai fi posibile vreodată“
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii