Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanţa. Accident rutier în unul dintre cele mai aglomerate sensuri giratorii. Două auto implicate. O victimă

ro

03 Nov, 2019 04:43 4611 Marime text
 
Un accident rutier a fost anunţat la Dispeceratul integrat ISU-Ambulanţă al judeţului Constanţa, puţin după miezul acestei nopţi.
 
Potrivit apelantului evenimentul rutier a avut loc în sensul giratoriu din intersecţia străzii Nicolae Iorga cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
 
Cel care a solicitat ajutorul salvatorilor a precizat că este vorba despre o tamponare, probabil pe fondul neacordării de prioritate, între două autoturisme, soldată cu o victimă.
 
La locul indicat s-au deplasat, de la Detaşamentul de pompieri Fripis, o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD.
 
Precizăm că intersecţia la care facem referire este una dintre cele mai aglomerate din municipiul Constanţa.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 00.00, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru  Lăpușneanu,  pe banda numărul 2, dinspre strada I.L. Caragiale către strada Portiței și ajungând la intersecția de tip sens giratoriu cu strada Nicolae Iorga, pe fondul vitezei excesive a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 42 de ani, care se deplasa pe strada Nicolae  Iorga, dinspre bulevardul  Tomis și care la intersecția cu bulevardul  Alexandru  Lapusneanu a pătruns în intersecție fara sa respecte semnificația indicatorului Cedează Trecerea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celui de al doilea conducător auto.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii