Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste proastă pentru Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea (referat DNA)

ro

22 Jul, 2015 00:00 3479 Marime text
Curtea de Apel Galaţi a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu formulată de Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. 

Hotărârea este definitivă. 

Hogea este cercetat pentru de luare de mită, dar și de efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției sau însărcinării sale, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase, în formă continuată. Dosarul este instrumentat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Galați, iar în prezenta cauză mai sunt cercetaţi: afaceristul Cornel Constantin Georgescu, Valer Pop Constantin, Maria Brudiu, arhitect-șef, respectiv secretar în cadrul Primăriei Tulcea, dar și Valeria Hogea, soția primarului.
 
Rechizitoriu
Constantin Hogea, primarul din Tulcea, ar fi aprobat ridicarea unui bloc lângă Penitenciarul Tulcea fără avizul Ministerului Justiţiei (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 22 Jul, 2015 08:16 Cine construieste acest bloc? Lungu Constantin care este prieten cu primarul Tulcei?