Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilizarea inteligenței artificiale Seminar al tinerilor ofițeri de marină din statele europene, la Constanța

ro

12 Jun, 2023 15:54 1142 Marime text
Statul Major al Forțelor Navale organizează, în perioada 14 – 15 iunie 2023, Seminarul European pentru Tinerii Ofițeri ESYO 2023 („European Seminar for Young Officers”).

Manifestarea se va desfășura la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – Aula Universitară „Amiral Petre Bărbuneanu”.

Seminarul de la Constanța reunește peste 50 de tineri ofițeri de marină din state europene și are ca scop dezvoltarea relațiilor între forțele navale din Europa, manifestarea reprezentând o oportunitate pentru participanți de a lucra în echipe. Acesta este un eveniment anual, desfășurat pentru prima dată în anul 1999, care este găzduit, prin rotație, de marinele militare europene membre ale Forumului Șefilor Forțelor Navale Europene CHENS („Chiefs of European NaviS”).,transmite un comunicat din partea Statului Major al Forțelor Navale. 

Tema seminarului organizat de Forțele Navale Române este „Command and Control Challenges of a Maritime Enterprise – Artificial Inteligence (AI) in support of tactical C2”, vizând, astfel, elaborarea și susținerea de către participanți a unor lucrări prin care să fie exploatat rolul folosirii Inteligenței Artificiale în sprijinul C2 pentru ducerea acțiunilor militare la nivel tactic.

Deschiderea oficială a seminarului va avea loc miercuri, 14 iunie, ora 9.00., a mai punctat sursa citată. 

Citește și: Artateliers Project SRL și Tera Design Studio SRL, licitații câștigate la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii