Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:14 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artateliers Project SRL și Tera Design Studio SRL, licitații câștigate la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța (DOCUMENTE)

ro

27 May, 2023 16:12 1036 Marime text

 
  • Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța, UM 02192, cumpără servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectul de investiție imobiliară „Amenajare parcare auto, realizare împrejmuire și instalație de iluminat perimetral“. 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 71.428,57 de lei a fost atribuit societății comerciale Artateliers Project SRL, din Voluntari.
  • De asemenea, Academia Navală achiziționează și servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectul de investiție imobiliară „Lucrări de intervenție la infrastructura bazei sportive din cazarma 1369 Constanța (teren de fotbal, pistă de alegare, pistă cu obstacole, tribună) - obiectivul de investiție imobiliară 2023-I-1369”.
  • Contractul, în valoare de 126.050,42 de lei, a fost atribuit societății comerciale Tera Design Studio SRL, din Ilfov.
 
Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța, UM 02192, cumpără servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectul de investiție imobiliară „Amenajare parcare auto, realizare împrejmuire și instalație de iluminat perimetral“. 
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 71.428,57 de lei a fost atribuit societății comerciale Artateliers Project SRL, din Voluntari.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 26 mai 2023, SC Artateliers Project SRL se ocupă de activităţi de arhitectură și este controlată de Mihaela  Elena Artene, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2021, Artateliers Project SRL a declarat un profit net de 30.263 de lei.  
 
Compania Artateliers Project SRL a încheiat aproape 40 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.604.033,27 de lei, iar printre autoritățile contractante se află Ministerul Apărării, Penitenciar Spital București Jilava, Penitenciarul Craiova Pelendava          și Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Mihaela Elena Artene apare în Artateliers Project SRL, Artateliers Concept SRL și în Art Marketing Events SRL.
 
De asemenea, Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța achiziționează și servicii de proiectare, faza Studiu de fezabilitate, pentru obiectul de investiție imobiliară „Lucrări de intervenție la infrastructura bazei sportive din cazarma 1369 Constanța (teren de fotbal, pistă de alegare, pistă cu obstacole, tribună) - obiectivul de investiție imobiliară 2023-I-1369”.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul, în valoare de 126.050,42 de lei, a fost atribuit societății comerciale Tera Design Studio SRL, din Ilfov.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Tera Design Studio SRL are sediul social în sat Dudu, comuna Chiajna, Ilfov, se ocupă de activităţi de design specializat și este controlată de Andrada Eftime și de Tamara-Maria Popovici, fiecare deținând câte 50%, care apar și ca administratori.
 
Pentru anul 2021, Tera Design Studio SRL a raportat un profit net de 512.648 de lei.  
 
Compania Tera Design Studio SRL a încheiat 11 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.058.345,30 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Documentația pentru reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării din Constanța va realizată de Tera Design Studio SRL

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii