Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Participați la evenimentele dedicate Zilei Marinei Române, la Constanța?

ro

06 Aug, 2023 18:00 1429 Marime text
  • Potrivit unui comunicat al Forțelor Navale Române, după o absență de patru ani, cel mai mare spectacol naval din România va fi prezentat de marinari publicului prezent pe faleza din Constanța
 
Cea de-a 121-a aniversare a Zilei Marinei Române va fi sărbătorită printr-o serie de evenimente organizate de Statul Major al Forțelor Navale, în perioada 4-15 august, la Constanța, Mangalia, Brăila, Galați, Tulcea și București.
 
An de an, pe litoral, se strâng mii de turiști care participă, inclusiv la manifestațiile organizate în zona Portului Constanța, pe frumoasa faleză din zona Cazinoului.
 
La Constanța, Forțele Navale Române organizează sâmbătă, 12 august, orele 20.00-21.00, un concert itinerant al Muzicii Militare a Forțelor Navale, în Stațiunea Mamaia, pe faleză, de la Piațeta Cazino, la Piațeta Perla, iar luni, 14 august, în intervalul orar 08.00-09.00, Ziua Recunoștinței va fi marcată printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc la Monumentul „Crucea Marinarilor” de pe faleză, în cadrul căruia vor fi depuse coroane de flori în memoria eroilor marinari.
 
Potrivit unui comunicat al Forțelor Navale Române, după o absență de patru ani, cel mai mare spectacol naval din România va fi prezentat de marinari publicului prezent pe faleza din Constanța, marți, 15 august, începând cu ora 10.00. Exercițiul naval întrunit „Forțele Navale Române 2023” va avea loc, concomitent, marți, 15 august, la Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea.
 
În acest sens, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:





Citește și:

Ziua Marinei Române, programul complet al evenimentelor organizate de Forțele Navale Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii