Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe DN 22 Constanța – Tulcea. Trei victime încarcerate, dintre care una a decedat. Două autoturisme implicate (galerie foto+video)

ro

11 Jun, 2020 19:34 5422 Marime text
  • Accident rutier pe pe DN 22 Constanța – Tulcea, în apropierea localității Baia, județul Tulcea.
  • În urma impactului, trei persoane sunt rănite, fiind încarcerate.
UPDATE

Din păcate, in ciuda eforturilor susținute depuse de echipajele de intervenție, una dintre victime a fost declarată decedată la fața locului. Celelalte două victime (femeie și bărbat) au fost transportate inconștiente la UPU Constanța cu elicopterul SMURD și echipajul SAJ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 22 Constanța – Tulcea, în apropierea localității Baia, județul Tulcea, după ce a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, trei persoane sunt rănite, fiind încarcerate.
 
Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea intervine cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, în sprijin un elicopter SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Din primele informații, două persoane sunt inconștiente iar celei de-a treia i se aplică protocolul de resuscitare. Ar fi vorba despre două femei, în vârstă de 24 și 25 ani și un bărbat în vârstă de 24 ani, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.


 


Sursa foto: ZIUA de Constanța, ISU Dobrogea

Sursa video: Info trafic județul Tulcea, ZIUA de Constanța, ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii