Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crima care a şocat Constanţa! Adriana Farcaș, înjunghiată de 11 ori. Unde au fost oamenii legii? Judecata s-a terminat

ro

28 Dec, 2016 00:00 7025 Marime text
Marinela Mitan, judecător al Tribunalului Constanţa, a finalizat cercetarea specifică în dosarul în care Nicolae Filimon, din Constanţa, este acuzat ca a ucis-o cu 11 lovituri de cuţit pe Adriana Farcaș.
 
Crima a avut loc în luna mai, în zona Delfinariu, unde femeia lucra ca vânzătoare.
 
Instanţa a rămas în pronunţare, iar o soluţie în acest sens va fi luată pe data de 5 ianuarie 2017. Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Conform procurorului criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, înainte de crimă, Nicolae Filimon ar fi băut un litru de ţuică, ar fi luat un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri, şi era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit. A intrat în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, unde lucra Adriana Farcaş, pentru a lua un pachet de ţigări, deşi nu avea bani la el. Bărbatul i-ar fi cerut victimei să nu ţipe, să-i dea un pachet de ţigări, că nu-i face rău. Victima l-ar fi refuzat. Atunci, el ar fi scos cuţitul şi ar fi ameninţat-o să-i dea ţigări, că altfel o omoară. Femeia ar fi ţipat, iar bărbatul ar fi intrat după ea şi ar fi înjunghiat-o.
 
Citeşte şi 
 
Exclusivitate!
Reconstituirea crimei de la Delfinariu. „A încercat să mă înţepe cu cuţitul. L-am lovit de două ori“ (video)

 
Constănţeni, vă simţiţi în siguranţă?
Iată câţi bani cheltuieşte Primăria Constanţa pentru „liniştea“ noastră! (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii