Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un vibrator roz şi zeci de prezervative, confiscate de magistraţi Trimişi în judecată de DIICOT, condamnaţi de Tribunal la ani grei de închisoare

ro

23 Nov, 2013 00:00 3045 Marime text
Trimise în judecată de procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, mai multe persoane au fost condamnate, ieri, de Tribunalul Constanţa la ani grei de închisoare. Printre cei pedepsiţi de judecători se află şi Aurelia Grosu, în vârstă de aproape 25 de ani, fostă învăţătoare la clasa a II-a, la Şcoala Gimnazială din Sinoe. Tânăra este acuzată că ar fi racolat o fată de 13 ani, din Sinoe, care, potrivit anchetatorilor, a fost obligată să se prostitueze. 
 
Conform minutei judecătoreşti, Mustafa Niazi a luat 7 ani de închisoare, Gabriel Rădulescu s-a ales tot cu 7 ani de închisoare, Costel Albescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar Raluca Alexandra Rădulescu a primit 3 ani de închisoare. Mai departe, în aceeaşi cauză, Mădălina Aşăgan a fost condamnată la pedeapsa de 3 ani de închisoare, Nicoleta Vintilă tot la 3 ani de închisoare, iar Elena Ghermeni s-a ales cu 2 ani de închisoare. O altă fată a fost amendată cu suma de 5.000 de lei pentru prostituţie şi cu 5.000 de lei pentru răspândire de materiale obscene.

Faţă de Ionuţ Valentin Furică, Tribunalul a dispus încetarea procesului penal sub aspectul infracţiunii de proxenetism, ca urmare a decesului acestuia. Revenind la pedepsele aplicate de Tribunalul Constanţa, Simona-Elena Peltechi a primit 1 an de închisoare, Aurelia Grosu a luat 3 ani de închisoare, Dumitru-Gabriel Dragomirescu a primit 2 ani închisoare, Alexandru Nicolae Amariei s-a ales cu 2 ani şi 6 luni de închisoare, iar Georgiana Cristea a luat 2 ani de închisoare. Ionela Iordache a primit o amendă de 1.000 de lei. Tribunalul Constanţa a mai decis condamnarea la câte un an de închisoare a următoarelor persoane: Marian-George Truşcă, Nelu Prisacariu, Gabriel Mihăilă şi Dimu Damcaliu. Judecătorii au decis confiscarea mai multe bunuri electronice, dar şi câteva zeci de prezervative marca „Tango”, caiete studenţeşti ce conţin diverse însemnări, dar şi un vibrator de culoare roz. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii